22 Ekim 2022 Cumartesi Bafra'da vefat edenler

22 Ekim 2022 Cumartesi Bafra'da vefat edenler

22 Ekim 2022 Cumartesi Bafra'da vefat edenler.

A+A-

Altınova mahallesinden Hacı Nuri YILDIRIM'ın eşi, İbrahim, Ali ve Mustafa YILDIRIM'IN anneleri; Osman YILDIRIM'ın yengesi Hacı CEMİLE YILDIRIM vefat etmiştir.

Cenazezi bugün saat 11'de Altınova mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyrulur.

*****************************************************

Aktekke mahallesinden Merhum Kırmacı Salim OCAK'ın oğlu, Merhum Mehmet, Rafet Orhan OCAK'ın kardeşleri Ahmet OCAK vefat etmiştir.

Cenazezi bugün ikindi namazına müsteaken Aktekke merkezde olan mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyrulur.

*****************************************************

Azay Köyü sakinlerinden Azmi İLHAN'ın oğlu, Tekel emeklisi Avni İLHAN'ın eşi, Fahrettin , Nurettin ve Mehmet İLHAN'ın yengeleri, Cemal İslam Kızı Balıklar Köyü eski muhtarı Aziz İLHAN,İdris, Enver, Menduh İslam'ın kız kardeşleri, İlham İlham ve Gülten Kiraz'ın annesi HAYRİYE İLHAN vefat etmiştir.

Cenazezi bugün öğle namazına müteakip Azay Köyü Kabristanlığına defn edilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyrulur.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.