21. Yüzyılda internet olmadığı için öğrenciler eksi not alıyor

Alaçam Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevkiinde GSM şebeke problemi

A+A-

Alaçam ilçesine bağlı Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevkiinde ikamet eden ve Alaçam ya da Bafra ilçelerinde eğitim gören öğrenciler internet olmadığından ödevlerini yapamadıklarından dolayı öğretmenleri tarafından eksi verildiğini iddia ettiler.
Alaçam ilçesine bağlı Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevkiinde yıllardır iletişim sorunu yaşanması vatandaşları isyan ettiriyor.Sıkıntılarına çare bulmak için en son Bafra55net.Haber şirket ve ihbar hattını arayan Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevki sakinlerinden İsmail Arslan,’’Aman ne olur derdimize bir çare. Ne olur gelin buraları bir haber yapın , sesimizi Ankaralara kadar duyurun’’diyerek bizleri mahallelerine davet etti.
Bafra55.net Haber olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Abdullah Özdemir ve Kameraman arkadaşımız Turgay Karaca ile birlikte iletişim ve diğer sorunları olan Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevkiine gittik.
Bizleri orada ilk önce isimleri Savaş Arslan ve Efecan Arslan olan iki öğrenci karşıladı.
Öğrencilerle yaptığımız röportajda  Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevkiinde telefonlarının, internetlerinin çekmediği , çeken yerinde evlerinden yaklaşık 50 dakika uzaklıkta bulunan mezarlığın yanındaki çeşmenin üstü olduğunu, arabaların içerinde soğuk havalarda üşüyerek ödev yapmaya çalıştıklarını, fakat bununda yeterli olmadığını ve bu nedenle öğretmenlerinin verdikleri ödevleri yapamadıklarını, ödevleri yapamayınca da öğretmenlerinin kendilerine eksi not  verdiklerini belirttiler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e, Samsun  Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı ve diğer yetkililere seslenen öğrenciler bir an önce iletişim ve internet sıkıntısının çözülmesini talep ettiler.
Ayrıca Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevki sakinleri ile yaptığımız röportajlarda  ise telefonlarının çekmediği, internetlerinin çekmediği bu yüzden şehirde ve gurbetteki akrabalarıyla , ya da mahalle içerisindeki komşularıyla, ya da acil bir durum karşısında arayacakları emniyet güçlerine  ve sağlık personeline, ambulansa ulaşamadıklarını, bizler seçimden seçime değil her zaman hatırlanmak istiyoruz. Dertlerimize bir çare isteklerinde bulundular. 
Bizlerde Bafra55.ne Haber olarak vatandaşların ve öğrencilerin sıkıntılarını dinleyip sizlere aktardık.
Son olarak buradan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’e, Samsun  Valisi sayın Doç.Dr.Zülkif Dağlı ve diğer yetkililere seslenmek istiyoruz.
‘’ Bahşioymağı Mahallesi Hıdır mevkiinde baz istasyonu olmadığından dolayı çekmeyen telefonların, erişilemeyen internetlerin , diğer sıkıntıların ceremelerini öğrenciler eksi  alarak çekmesinler.’’diyoruz.

21-yuzyilda-internet-olmadigi-icin-ogrenciler-eksi-not-aliyor-1.jpg21-yuzyilda-internet-olmadigi-icin-ogrenciler-eksi-not-aliyor-2.jpg21-yuzyilda-internet-olmadigi-icin-ogrenciler-eksi-not-aliyor-3.jpg21-yuzyilda-internet-olmadigi-icin-ogrenciler-eksi-not-aliyor-4.jpg21-yuzyilda-internet-olmadigi-icin-ogrenciler-eksi-not-aliyor-5.jpg21-yuzyilda-internet-olmadigi-icin-ogrenciler-eksi-not-aliyor-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum