2021'de Bafra'da Ramazan

Bafra Belediyesinin sponsorluğunda, Bafra Müftülüğünün katılarıyla '2021'de Bafra'da Ramazan' 13 Nisan Salı günü saat:18:00'da Bafra55.net ve Barışfm canlı yayında sizlerle.

A+A-

    Bafra Müftülüğü vaizlerinden Cevahir Aydın'ın sunumuyla gerçekleşecek olan  '2021'de Bafra'da Ramazan' programı her gün farklı konu ve konuklarıyla saat 18:00'de izleyicileriyle buluşacak.

    Bafra Belediyesinin sponsorluğunda, Bafra Müftülüğünün katılarıyla '2021'de Bafra'da Ramazan' 13 Nisan Salı Günü Saat:18:00'de Bafra55.net ve Barışfm canlı yayında sizlerle olacak. 

    Samsun Eski İl Müftüsü Dr.Hayrettin Öztürk, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar,  19 Mayıs Üniversitesi öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan program, her akşam farklı konuları gündeme taşıyacak.

    Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale yaptığı açıklamada; ''Her yıl ramazan ayında 103.2 frekanslarından iftara özel yayınlar yapardık. Son zamanlarda internet haberciliğinin ve sosyal medyaların hayatımızda aktif olmasından ötürü haber sitemiz üzerinden, sosyal medyalarımızdan radyodan aynı anda  yayınlar yapıyoruz. Hayat Eve Sığar dediğimiz ve bir yıldır da rahat nefes alamadığımız, dünyanın ve ülkemizin zor günler geçirdiği bu zamanda, Ramazanın rahmetini, bereketini, maneviyatını hep birlikte yaşayacağız. Özellikle bu programın yayınlanmasına katkı sağlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bey'e, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Bey'e, müftülük ekibine ve bilgi kirliliğinin yaygın olduğu şu dönemde bizim aracılığımızla sizlere doğru bilgileri aktarmak için programımıza katılım sağlayacak tüm öğretim görevlisi hocalarımıza ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza şimdiden şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

    Renkli görüntülerin yer alacağı '2021'de Bafra'da Ramazan'' da takipçilere özel hediye sunumları da yer alacak. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.