2018 TUGİK İş zirvesi ve Kültür Elçisi Bafra GİAD

2018 TUGİK İş zirvesi ve Kültür Elçisi Bafra GİAD

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu 2018 İş Zirvesi buluşması 29 Mart – 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşmiştir.

A+A-

 İş zirvesine TUGIK Genel Başkanı Erkan GÜRAL ve Yönetimi, Federasyon Başkanları ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Genç İş adamları Derneklerinin  yönetimleri ve  üyeleri  hazır bulundu.  İş Zirvesi içeriği olarak Ülkemizin en başarılı İşadamları ağırlandı. BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem SANCAK, Arzum A.ş. Y.K. Başkanı Murat KOLBAŞI, NEF inş. Yön. Kur.Başkanı Erdem Timur, Zen Pırlanta YK Başkanı Emil Güzeliş, Titanic Oteller Zinciri Yk Başknı Mehmet Aygün, Reysas Yk Başkanı Durmuş Döven. Tüm konular zirveye çıkış ve başarı hikayelerini anlatarak bizlerle tecrübelerini paylaştılar. Tabi ki zirvenin en önemli konuğu Sayın Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek idi. Ülkemizin ekonomisi ve gidişat ile ilgili bilgiler verdi. Öncelik İnavasyon ve güç birlikteliği için Ortaklıklar oluşturmak büyümenin ve ayakta durmanın en önemli unsurudur. Ülkenin ekonomisinin 2017 yılı için 7.4 büyüdüğünden bahseden Sayın Şimşek güçlü bir Ülkenin yapıtaşları olan siz Genç iş adamlarının birlikte büyük ortaklıklar oluşturmak suretiyle ülke ekonomisini daha da canlandırabileceğimizden bahsetti. Bölgemizi temsilen Bafra GİAD olarak katılım sağlamış ve aynı zamanda bölgemizin birer kültür elçisi olarak yaptığımız projelerden Başkanlar kurulu toplantısında ve de Başbakan yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek’e bahsederek takdir toplamıştır. Bölgemizin yöresel ürünlerinin satışının yapıldığı (www.bafrayoresellezzetler.com) ve esnaflarımızın ekonomisini canlandırmak aynı zamanda gelirlerinden bölgemize proje oluşturmak için sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki bu uğraşımızdan tüm TUGİK camiasının desteğini alabilmek adına orada bir stand çalışması oluşturulmuş , tüm üyelere Bafra nokulu dağıtılmış, Bafra Belediyemizin katkıları ile de Bafra tanıtım kitapçıkları ve gezi rehberleri dağıtılmıştır. Lezzeti tartışılmaz olan yöresel ürünlerimize yoğun bir ilgi olmuş  ve bölgemizi orada temsil etmenin ve tanıtmanın güzel bir gururunu yaşadık.  

Bölgemizi temsilen Bafra GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper GÜNGÖR, Başkan Yardımcısı Burak ÖZTURAN, Başkan Yardımcısı Coşku DEMİRCAN, Sayman Soner ALTUNIŞIK, Yönetim Kurulu Üyesi Efe EFEOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Emre TÜRKER, Yönetim Kurulu Üyesi  Osman ENGİZ, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan YURDUSEVEN, Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi KAYA, Bafra Giad Üyesi  Kenan YILDIRIM, Ahmet DÜRÜST, Kenan YILDIZOĞLU, Murat KOPARAN , Engin LİMAN, İsmail TOSUNER, Faik TURAN, Ümit SEZGİN, Muharrem UYAR katılım sağlamışlardır.

2018-tugik-is-zirvesi-ve-kultur-elcisi-bafra-giad-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.