2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı bilgilendirme toplantısı Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in de katılımıyla Bafra Öğretmenevinde yapıldı.

A+A-
2017-2018 Eğitim Öğretim yılı bilgilendirme toplantısı Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in de katılımıyla Bafra Öğretmenevinde yapıldı.
          Toplantıda,  öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması adına, okul servislerinin, okul çevrelerinin temiz tutulması ve güvenliklerinin sağlanması; metruk binaların gözetim altına alınması, okul çevrelerinde ne olduğu belli olmayan işsiz güçsüz kişilerden öğrencilerin uzak tutulması; internet kullanımlarının yetişkinlerin gözetiminde yapılması gerektiği gibi konular üzerinde duruldu.
 
- Öncelikle bonzai ve uyuşturucu maddeler ile ilgili sunum yapıldı.
- Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, uyuşturucu ile ilgili ve çocukların uyuşturucu kullanımı ile ilgili topluma ve aile bireylerine düşen görev ve sorumluluklarını belirtti.
- Kaymakam Türkel ; Hint kenevirinin Bafra'da potansiyal bir uyuşturucu madde türü olduğundan ve son 2 ayda ciddi oranda hint keneviri yakalandığını ve Bafra halkının bu konuda duyarlı olmasını istedi.
- Diğer konular arasında ise Eğitim-Öğretim sezonu öncesi servisler için Okul Müdürlerinin son derecede dikkatli olması gerektiği, servislerde sabıkalı ve alkol kullanan şöförlerin bulunmaması ve gerekirse servis  şöförlerinin bir eğitime tabii tutulması gerektiği dile getirildi.
 
kaymakamlik1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.