2004’te başardım Yine başarırım

2004’te başardım Yine başarırım

Şükrü Neiş ; “ Gönüller aynı dili konuşuyor ”

A+A-

Bafra’nın geleceğini mamur ve itibarına şahsiyet kazandırmak için var gücümüzle çalışacağı söyleyen Neiş, “ Yerel yönetimde medeniyetimize uygun hizmet anlayışıyla, halkımızla her anlamda bütünleşeceğiz” dedi.

YENİ EKİP GÜÇLÜ VİZYON         
AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş; Bafra esnaflarının ve halkının aday adaylığı başvurusuyla ilgili 'hayırlı olsun' sözlerini ve dualarını alan AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, Kendisine gösterilen ilgi ve teveccühün yüklediği sorumluklarının bilincinde olduğunu kaydetti. Halkı, Hak için seven, insanı merkez olan anlayışla hizmete talip olduğunu ifade eden Neiş , " Biz gönülleri kazanarak, insan odaklı hizmetler yapacağız. Yeni bir kadroyla yeni bir vizyonla herkesi ve herkesimi yürekten kucaklayarak Bafra’yı 2023 vizyonuna hazırlayacağız." dedi.

ana-kapak-otolari-(1).jpg

KENDİMİZİ  DEĞİL, KENTİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ.

" Milletin yolunu altınla kaplasanız gönlünü kazanamadıktan sonra başarılı sayılamazsınız" diyen AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, “ Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde, Baframızın sorunlarına hâkim, vatandaşın gönlüne hitap edecek, onunla aynı dili konuşacak, yeni bir ekip ve güçlü bir kadro ile çalışacak yeni bir belediye yönetimi acil bir ihtiyaçtır. Ben değil, biz merkezli, gönülleri inşa eden, halkı güvenini esas  alan bir yönetim oluşturacağız. Kendini değil, kentini düşünen olacağız. " diye konuştu

ass.jpg

 

Neiş: Ayrım yapmadan yürekten seviyoruz…

Halkla birlikte yönetim anlayışını ilke ettiklerini ifade eden AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, " Birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın, ortak sesin ve dayanışmanın adresi olacağız” dedi.
AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday  Adayı Şükrü Neiş, Herkesi kucaklayan bir anlayışla yönetime talip olduklarını söyledi.

AYRIMCILIK YAPMADIK

bunu-+cok-kullan.jpg
Beş yıllık belediye başkanlığı döneminde katılımcı ve ortak akıl anlayışıyla yöneticilik yaptıklarını dile getiren Neiş, "Kamu kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri, sendikalar odalar, toplum yararı gözeten tüm kuruluşlarla hep istişare içersinde olduk. Toplumun tüm katmanları ile diyalog halinde olduk. Hiç bir zaman ayrımcılık yapmadık. Eşitlik ilkesiyle adil bir yönetim anlayışı ortaya koyduk." diye konuştu.

Gezilerinde halktan büyük destek gören AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş  " İnsana hizmet etmeyi seviyorum. İnsanları mutlu etmek ve sevindirmek apayrı. Sokakta yürürken rahat gezebiliyorsanız, insanların güler yüzü ile karşılaşıp size olan desteğini ve sevgisini görebiliyorsanız bu da çok mutluluk verici bir duygu. Geride hoş bir seda bırakabilmek gerçekten çok önemli. 5 yıllık dönem içersinde güzel çalışmalar yaptık. Belediye başkanlığı insanla direkt hizmet etme bakımından önemli bir makam olarak görüyorum. Dolu dolu bir beş yılı yaşadık. Belediyemizde işçisiyle memuruyla aile olduk. Önemli bir birlikteliği sağladık." şeklinde konuştu.

bunu-mutlaka.jpgdscf0011.jpg

 

dscf0058.jpg

 

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BANA CESARET VERDİ..

Şükrü Neiş, Belediye başkanlığımız süresince hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan Bafra halkı ve esnafına teşekkür ediyorum.
2004-2009 dönemi belediye başkanlığımızdan sonrada Bafra’dan asla kopmadık. Bafra’nın sorunlarını iyi bilen ve neler yapılabiliriz noktasında da bu geçen beş yılı iyi değerlendirdiğimiz kanaatindeyim.Bu beş yılda Bafra ile ilgili projelerimizi hazırladık. 25 Ekim itibariyle aday adaylığı için başvurumu yaptım. Orada da çok yoğun bir ilgiyle karşılaştım. Aday adaylığı başvurum büyük bir teveccühle miting havasında  gerçekleşti. Yaptığım esnaf ziyaretlerinde, düğün ve cenaze gibi vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde halkımızdan büyük ilgi gördüm. Bu ilgi ve teveccüh bizim sorumluluk almaya itti. O teveccüh bize güç verdi. Cesaret verdi . Aday olma noktasında hareketlendirdi.  Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti'den Bafra Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldum. Zaten, o teveccühü 25 Ekim’deki  adaylık açıklamasında da, daha yoğun bir ilgiyle görmüş olduk. İnşallah Cenab-ı Hak, hakkımızda hayırlısını nasip eder." diye konuştu.

dscf0081.20131220232945.jpgdscf0083.20131220232955.jpg

Neiş; " Rotamız, Halk; Halka Birlikte Bu Yolda Yürüyeceğiz."

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, Demokrasi ve sosyal devletin gereğinin birinci unsurunun halk olduğunu söyledi.  Yerel yönetimlerin halkla birlikte planlanması ve yönetilmesi gerektiğini belirten Şükrü Neiş,  Bu inançla yola çıktıklarını ifade etti.  Hizmetlerini insan ihtiyacına göre şekillendiren, halkla kol kola, iç içe olan bir yönetim şeklini benimsediklerini söyleyen AK Parti  Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş , " Belediye Başkanlığı makamının, şikayet etmek ya da eleştirmek makamı değildir. Çözüm üretme makamıdır. Biz, bu anlayışla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler üzerimize düşen tarihi sorumluluğu yerine getirmeye, bu şehrin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu başarmaya mecburuz. Bizim varlığımızı temellendirdiğimiz yer, halkımızın birliğidir. Yola çıktığımız ilk gün, halkımıza nasıl açık bir dille konuştuysam, yarın da açık bir dille konuşmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Esnaf ve vatandaş görüşmelerinde halkın büyük teveccühünü gören AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, gülümseyen bir yönetim anlayışı benimsediklerini kaydetti.  İnsana değer veren ve halkın yönetime doğrudan katılımını sağlayan yerel yönetim anlayışının rotasını bundan 5 yıl önce çizdiklerini söyleyen Neiş , " Biz bu rotada, bu yolda sağlam ve emin adımlarla yola devam ediyoruz. Olmazsa olmaz kurallarımızdan birisi, halkla iç içe olmaktır. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlemek, çözüm bulmak ve onların belediye yönetimine katkılarını sağlamak, katılımcı kent yönetimi anlayışımızın bir parçasıdır. " dedi.

dscf0138.jpg

"Orta Karadeniz'in en çok oy alan ilçe belediyesi olacağız."

AK Parti'li Belediyelerin Türkiye'de 81 ilin tamamındaki belediye başkanlıklarını kazanacak güce, teşkilata ve ekibe sahip olduğunu ifade eden Neiş , Önümüzdeki yerel seçimlerde, Orta Karadeniz'in en çok oy alan ilçe  belediyesi olarak göreve talip olduklarını vurguladı.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, Bafa esnaf ve vatandaşlarla görüştü. 
Gezilerinde tebessüm ve ilgiyle karşılaşan  2004-2009 Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, Gönülleri kazanmadıktan sonra hizmet yapmanın manasız olduğunu ifade etti.  Bafra esnafını iş başında ziyaret ederek sohbet eden Başkan Şükrü Neiş, Tüm halkı kucaklayarak hizmet yapmanın gururuyla yola devam ettiklerini kaydetti. 
Belediyeciliğin bugünün problemlerine çözüm aramak ve geleceği en güzel şekilde inşa etmek için verilen bir hizmet mücadelesi olduğunu dile getiren Neiş, 2004-2009 yılları arasında belediye başkanı olarak aşkla, sevdayla, heyecanla hizmet ettik.
Her daim iyi ve kötü gününde  vatandaşımızın yanında olduk." dedi.
" Toplumun tüm katmanlarıyla dün nasıl bütünleştiysek, yarın da bu kenetlenmeyi sürdüreceğiz." diyen Neiş, "  İnsana yatırım yapmazsan, yaptığın yolun, parkın hiçbir anlamı olmaz. Önce insan dedik. İnsanımızın dertlerine, isteklerine önem verdik. İnsan mutluluğu ve memnuniyeti için çalıştık. Hizmetleri yaparken halkın gönlünü de kazanmanın çok önemli. Hizmeti yaparken halkı unutmayacaksın. Asıl önemli olan halkın gönlünde yer edinmektir. Biz, halkın içindeyiz ve bu birlikteliğimizi devam ettiriyoruz. Biz halkın arsına girmek için her bahaneyi kendimize fırsat bildik. Günlük hedefler peşinde değiliz." diye konuştu.

nuuu.jpgresim1.jpg


“Neiş, Bafra’da tıkanan Belediyeciliğin önünü hep birlikte açacağız.”

Bafra’da yönetim anlayışının değişmesi gerektiğini söyleyen AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, Yönetimde söz sahibi olan ve halkın gönlünde iz bırakan kendini yenileyen bir yönetime ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Ortak bir ses ve yeni bir enerji ile yola çıktıklarını ifade eden Şükrü Neiş, AK Parti Belediyecilik anlayışının Bafra’da daha ileri seviyede olması gerektiğine işaret etti. Yeni kadro ve heyecanla halkın yönetime katıldığı bir anlayışı muktedir kılacaklarını kaydeden Neiş, Herkesin huzur ve mutluluk duyacağı gelişen ve kendini yenileyen bir Bafra inşa edeceklerini belirtti.

Bafra’da tıkanan Belediyeciliğin önünü hep birlikte açılabileceğini belirten 2004-2009 Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, “ Önümüzdeki yerel seçimlerde, vatandaşın gönlüne hitap edecek, onunla aynı dili konuşacak güçlü bir kadro ile çalışacak yeni bir belediye yönetimi Bafra için acil bir ihtiyaçtır. Bu manada bu  ihtiyacı gidermek, insanı merkeze alan, yerel yönetimler alanında ekol olan AK Parti Belediyecilik anlayışı ile mümkündür.” dedi.

İnsan odaklı hizmet anlayışının AK Parti’nin vazgeçilmezi olduğunu ifade eden Neiş,  “ Bundan dolayı Bafra ve Bafra halkının AK Belediyeciliğe olduğundan fazla ihtiyacı vardır. Çünkü AK, Belediyecilik, vatandaşın gönlüne hitap eden, gönül alma esasına dayalı hizmetler bütünüdür. Mayamızda bulunan hoşgörü ve gönlümüze yer edinen insan sevgisi, AK Parti’nin hizmet anlayışıyla paralellik içermektedir.  İnsana hizmet ederek insanın gönlünü hoş tutmak öncelikli hedefimizdir. AK Belediyecilik misyonu ve vizyonunu bizim temel öğretimiz ve ilkelerimizdir.” diye konuştu.

resim6.jpgresim54.jpg

 

NEİŞ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI
Biz insana yatırım yaptık,insana yatırım yapalımki; Devlet ayakta kalsın biz bu anlayışla hareket ettik,hiç kimseye çamur atmadık. Gözümüz  üstünde kaşımış var demedik.Her dakikamızı dolu dolu yaşadık,her dakikamızda yeni projeler ürettik. Baframızın yıllar öncesine dayanan bir sorununu çözdük. Bafra’da bugün eğer su sorunu yaşanmıyor ise musluklarımızdan temiz suyumuz akıyor ise bu kardeşimizin ve sizlerin bizlere vermiş olduğunuz desteğin bir eseridir. Güzel bir projeyi  Baframızda hayata geçirmek için ilk adımı 2004 yılında attık. Bafra’ya doğal gazı getireceğiz dedik. O günün şartlarında bizleri hayelci ve hayel perest olarak gördüler. Ama bugün 1 yıl içerisinde doğal gazı kullananlar,bunun hayel olmadığını gördüler ve yaşıyorlar. Kaldırım yapabirmisiniz  dediniz  yaptık. Asvalt dökebirmisiniz dediniz döktük, park bahçe ve çocuk parkları yapabilirmisniz dediniz yaptık. Yağmur yağdığında yollarımızda su birikiyor geçmekte ve yürümekte zorlanıyoruz dediniz alt yapı sorunlarını çözdük. Yapmış olduğumuz bu projeleri alt alta sıraladımızda 50 ye yakın projeyi hayata geçirdik. Bunların içinde en önemli olan 2 projemiz su ve doğalgaz olayını faliyete geçirdik. Ben şunu söylemek istiyorum yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Biz siyasette böyle terbiye aldık. Ben mevcut Belediye başkanımızada teşekkür ediyorum hakkını veriyorum neden diye sorarsanız; Bizim 2009 ve 2010 yılında yapmış olduğumuz projeleri  4,5 yılda bitiremedi. Siyasette her şey olur, önemli olan olduğumuz yerde kalmak ve olduğumuz yerde durabilmektir. Halkımızın karşısına alnımız ak bir şekilde çıkabilmektir. Ben adaylığım gerçekleştiğinde en güzel istişareleri yaparak en güzel kararları vermeye ve almaya çalışacağım sizlerde bunlara hazır olurmusunuz''  dedi.

resim118.jpg

Bafra Belediye Başkan Aday adayı Şükrü Neiş ise” Bizler, başbakanımız sayesinde siyasette varız, onun yolunda ve onun izindeyiz. 2004-2009 yılları arasında 5 yıl sizlere hizmet ettim.
Bu hizmetlerim esnasında memnun olan arkadaşlarımız, memnun olmayan arkadaşlarımızda vardır. Bu gecen 5 yıl zarfı içerisinde, biz hatalarımızı, eksiklerimizi daha güzel neler yapmamız gerektiği için projelerimizi yeniden gözden geçirdik. 2009 yılı bizim için yol kazasıydı. Ben bugün sizlerin karşısına çıkma cesaretini kendimde bulmuşsam, gerek Anakara’da, gerekse partinin tabanında, gerekli dostlarımla yapmış olduğum istişareler sonucunda, sizin karşınıza geldim. Şunu kesinlikle bilelim. Hiç kimse, bulunmaz Hint kumaşı değildir.
Bizi hatırlayanlar, yazılı metinlerle konuşmadığımızı çok iyi bilirler. Biz, genelde halkımızın içerisinde, halkımızla değeri ne şekilde paylaştıysak, kürsülerde de, o şekilde onlara hitap ettik. Bakın bu teşkilatın kuruluşunda, kurucu üye olarak görev aldım. Hatırlamayanlara, hatırlatmak istiyorum. Siyasi geçmişimiz, 25 yıldır. Bizim siyaset yaptığımız 25 yıl süre içerisinde, beraber yetişen dostlarımız, kardeşlerimiz vardır. Biz insana yatırım yaptık. İnsana yatırım yapalım ki; devlet ayakta kalsın. Bu anlayışla hareket ettik. Hiç kimseye çamur atmadık. Her dakikamızı dolu dolu yaşadık. Her dakikamızda yeni projeler ürettik. Bafra’da bugün eğer su sorunu yaşanmıyorsa, musluklarınızdan temiz su akıyorsa, bu kardeşinizin eseridir. Kaldırım yapabilirsiniz, yaptık, asfalt dökebilirsiniz, döktük, park, bahçe, çocuk oyun alanları yapabilirsiniz, yaptık. Bafra Belediye Başkanlığı dönemimde çok sayıda Bafra’mızın öncelikli sorunu olan projeleri hayata geçirdim. Bu başarı beldelerden başlayıp,ilçe ve illerdeki tüm teşkilatımızın destekleri ile hayat bulmuştur. Şayet aday olursam, Bafra’ya faydalı olabilecek ekibimi kurup, hizmet etmeyi amaçlıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
    Şükrü Neiş’in Bafra Belediye aday adaylığı başvurusuna; Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Kurt, Osman Yıldırım,  Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda vatandaş ve partililer katıldı.

resim118.20131220233754.jpgresim129.jpgresim132.jpgresim141.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum