Ahmet Yeni 2000 model araçla seçim bölgesi gezisi

Ahmet Yeni 2000 model araçla seçim bölgesi gezisi

Ahmet YENİ seçim bölgesi gezilerine Havza’dan başlayarak Vezirköprü, Kavak, Atakum ve İlkadım ilçelerini ziyaret etti.

A+A-

 

Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı, hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçe ziyaretlerinde yatırımlar hakkında da bilgi alan YENİ, hiçbir projenin yarım bırakılmayacağını, Ak Partinin kendinden önceki iktidarların projelerini bile tamama erdiren bir yaklaşımı benimsediğini dile getirdi.

 İlçe ziyaretleri kapsamında en son Bafra İlçe Yönetimi ve Belediye Başkanları ile bir araya gelen Ahmet YENİ Bafra PİDECİM Restaurant’ında düzenlenen sabah kahvaltısında Yurduseven ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek tanıştı. 

Program sonrasında Bafra PİDECİM Restaurant’ının önünde bir anı fotoğrafı çektiren partililerin dikkatini 2000 Model LADA Marka araç çekti. Aracın kime ait olduğu sorulduğunda ise Vekil Yeni, “Araç bana ait. Biz jiplere bildiğimiz gibi, normal araca da bineriz. Bizim vatandaşımızdan bir eksiğimiz ya da farkımız yok. Önemli olan hangi arabayla gezdiğiniz değil hangi amaçla gezdiğiniz, hangi hizmetleri ortaya koyduğunuzdur. Arabalar, makamlar, tüm imkanlar geçicidir. Baki kalan hoş bir seda, faydalı hizmetlerdir. Bizim anlayışımız budur. Onun için bindiğimiz aracın şeklinden, markasından rahatsız olmayız.” deyince herkes şaşırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.