2 ÇOCUĞUNU SELDE KAYBEDEN ANNE KONUŞTU

2 ÇOCUĞUNU SELDE KAYBEDEN ANNE KONUŞTU

Samsun’daki selde eski eşi ve 2 çocuğunu kaybeden Selma Baş, “Aslan gibi iki tane evladım gitti. Tedbirsizlik, geç müdahale var" dedi.

A+A-

İki yıl önce eşinden ayrılan ve Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde yaşayan Selma Baş, dün sabah 05.00’te kendisine gelen acı haberle yıkıldı. Sel felaketinin olduğu Canik ilçesi TOKİ konutlarına gelen Selma Baş, çocukları Mücahit Yazıcı (16) ve Hüseyin Bedirhan Yazıcı (10) ile eski eşi Kenan Yazıcı’nın cesetleri ile karşılaştı. Yaşadığı acı olayı anlatan Selma Baş, “Komşuların sabah 05.00 gibi beni aradılar. Aslan gibi iki tane evladım gitti. Tedbirsizlik, geç müdahale diyorum. Su altı dalgıçları olsaydı suyun altından girilip camlar kırılsaydı ufak oğlum kurtulurdu. Orası çocuklarıma mezar oldu” diye konuştu.

TRABZON’DAN GELDİLER BOĞULDULAR
İki yıl önce eşimden ayrıldığını belirten Selma Baş, “Çocuklar babasında kalıyordu, hafta sonları bana geliyordu. Olay olduğu zaman Trabzon’a gezmeye gitmişlerdi. Gece 11.00 gibi Samsun’a geliyorlar ve gece 02.00 gibi böyle bir olay oluyor. Çocuklarımla hiç konuşamadım. Her türlü hukuki yola başvuracağım. Çok ihmal var. Alt katlara, yerin dibine daire yapıp da oraya kapıcıları yerin dibine sokmak hataydı. Kapıcı daireleri giriş kat olabilirdi” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.