1988 Bafra Futbol Kulübünden Çarşambasor'a Ziyaret

1988 Bafra Futbol Kulübünden Çarşambasor'a Ziyaret

Kulüp Fahri Başkanı, Kahraman Arslan ve sportif direktör Erdoğan Er yöneticilerle beraber Çarşambaspor'u ziyaret ettiler

A+A-

Bafra Futbol Kulüp Yöneticilerini, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Samsunspor kaleci departmanı, Adnan Öztekin, ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun babası Cemil Sarıoğlu ve abisi Can Sarıoğlu Çarşambaspor yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Çarşamba Spor kulüp başkanı Özkan Yıldırım bu tür ziyaretlerin Aslında şimdiye kadar yapılması gerektiğini bunu ilk adımı atan 1988 Bafra futbol kulübüne teşekkür ettiğini belirtti.

Özkan, en kısa zamanda İadeyi ziyarette bulunacaklarını dile getirdi. Bafra Futbol Kulübü Fahri Başkanı Kahraman Aslan şunları söyledi Samsunspor'un Süper Lig'e doğru yürüdüğü şu günlerde Samsun'umuzun en büyük ilçeleri olan çarşamba ve Bafra'nın bölgede futbolun gelişmesi için üzerlerine düşeni fazlası  ile yapması gerektiğini ve bunu Başaran Çarşambasporu tebrik ettik söyledi.

Arslan son olarak, "Kendilerinden Maddi manevi desteklerde bulunduk İnşallah Bafra sporumuzu da özlediğini o başarı dolu günlerine tekrar döndüreceğiz Bunun için de elimizi Taşın Altına Koyduk nerede bir Samsunlu Bafralı varsa dünyanın neresinde olursa olsun onlara ulaşmaya çalışacağız Bu şehir bizim bu ülke bizim başka Samsun başka Bafra yok Onun için de en kısa zamanda ulaşabildiğimiz herkese ulaşıp kendilerinden Maddi manevi destekleri talep edeceğiz bunu Başaracaksak  hep beraber başaracağız atalarımızın dediği gibi bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu bağlamda sayın Başkan Özkan Yıldırım'a teşekkür ediyor kendilerini en kısa zamanda Bafra'ya bekliyoruz" dedi.

ac541b57-456c-4995-8b0d-3f3f6cc1656b.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.