1930 Bafraspor'da Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

1930 Bafraspor'da Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor'da 2019 - 2020 Futbol Sezonu hazırlıkları

A+A-

toplam 26 Futbolcu ve Teknik Direktör Arif Gençoğlu ile yardımcı Antrenör  Yalçın Terzioğlu nezaretin Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasın da devam ediyor. 

1930 Bafraspor Teknik Direktör sorumlusu Arif Gençoğlu yaklaşık 6 - 7 gündür sabah akşam olmak üzere günde çift idmanla futbol sezonu hazırlıklarımız 26 futbolcu kardeşimizle ara vermeden devam ediyoruz. İdmanlarımız genellikle  kondisyon ve güç depolama ile geçiyor. Daha sonra topla çalışmalarımız oluyor.  Yaklaşık 10 - 15 gün böyle çalıştıktan sonra sezon hazırlıklarına hazırlık maçlarıyla devam edeceğiz.

Gençoğlu, transfer konusunda ise, bu sene 1930 Bafraspor Ailesine dış transfer 10 futbolcu kardeşimizi kazandırırken, iç transfer de ise geçen sezondan 6 futbolcumuzu kadromuzda tutarken alt yapından da Bafra'nın öz evlatları olan toplam  10 genç futbolcu kardeşimizi de kadromuza katarak toplam 26 futbolcumuzla bu sene yolumuza devam edeceğiz.1930 Bafraspor Ailesi olarak 2019 - 2020 Futbol sezonu içinde geniş bir kadro oluşturmuş olduk.
Ama tabiki de bitmeden sol bek ve açık mevkiinde oynayabilen Yılport Samsunspor'un alt yapısından 19 yaşındaki Yasin Aydın'ı ve stoper bir futbolcuyu kadromuza katarak transfere son noktayı koyacağız.

Gençoğlu, bu seneki dış  transferlerimiz içinde Türkiye U 19 Formasıyla U 19 Ponya'yı yendiğimiz karşılaşmada galibiyet golünü kaydeden ve geçen sene Alaplı Belediyespor' da futbol hayatını sürdüren  santraforumuz  24 yaşındaki Kudret İleri de kadromuza bu gün itibarıyle geçikmeli de olsa  kadromuza katılarak eksikliğimizi kapatmış olduk.

Her şeyin farkındayız bu şehrin bizden ne istediğini iyi biliyor ve farkındayız. Yine Süper Amatör liginde zorlu mücadelere sahne olacak. Büyük konuşmak istemiyoruz, inşallah futbolcu kardeşlerimiz savaşarak verecekleri mücadele ile sahada konuşacaklar. Bu sene her şey 1930 Bafraspor ve şehirimizin farklı bir yıl olacak, belki de o yıl bu yıl olacak ifadelerini kullanarak bizlere her konu da yardımcı olan başta Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız Yönetimine ve cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum. 

Lig fisktürü de çekildi ligin ilk haftasında Samsun Atakent'le 13.10 2019  Pazar günü kendi sahamız ve seyircimiz önünde ligin açılış maçına çıkarken, ligin ikinci haftasında ise Terme Evcil ile deplasmanda karşılaşacağız. Ligin 11 haftasında ise Bafra Derbisi olarak kabul edilen Hacinabispor ile oynayacağız dedi.

1930 Bafraspor'da Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

1930 Bafraspor'da Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor'da 2019 - 2020 Futbol Sezonu hazırlıkları toplam 26 Futbolcu ve Teknik Direktör Arif Gençoğlu ile yardımcı Antrenör  Yalçın Terzioğlu nezaretin Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasın da devam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.