1930 BAFRASPOR’DA RADİKAL KARARLAR ALINDI

1930 BAFRASPOR’DA RADİKAL KARARLAR ALINDI

Spor Toto 3. Lig takımlarından 1930 Bafraspor’da alınan mağlubiyet sonrası radikal kararlar alındı.

A+A-

İkinci yarıya iyi başlayamayan, üst üste aldığı 2 mağlubiyet sonrası küme düşme korkusu yaşayan 1930 Bafraspor’da 2. Başkanı Yunus Şenocak, teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptı. Takımın kötü gidişatı ile ilgili teknik heyet ve oyuncularla konuşan Şenocak, yüreğini sahaya koymayan oyuncuların Bafraspor’da işinin olmadığını söyledi. Anadolu Üsküdarspor maçında alınan yenilginin takıma yakışmadığını ifade eden Şenocak, futbolcuların sahada yüreklerini ortaya koyarak oynamalarını istedi. Şenocak, “Alınan mağlubiyetlerin telafisi için gereken her türlü radikal kararları alacağımız konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
Belirli saatlerin dışında sporcuların tesislere giriş çıkışları yasaklanırken, kaptanlık görevi de kaleci Savaş’tan alınarak Gökhan Çetinus’a verildi.
Öğleden sonra yapılan idman öncesi futbolcularla konuşan teknik direktör Cahit Erçevik, bundan sonra alınacak mağlubiyetlerin telafisinin çok zor olduğunu söyledi. Erçevik, “Kendi saha ve seyircimiz önünde kötü bir futbol sergiledik. Penaltı atışından yararlanamadık ve inanılmaz defans hataları ile mağlup olduk. Bundan sonra aynı hataları tekrarlamak istemiyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçından puanla dönerek kendimizi affettirmek istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.