1930 Bafraspor'da Moraller Yerinde

1930 Bafraspor'da Moraller Yerinde

Yöneticiler 1930 Bafraspor'u Yalnız Bırakmıyor

A+A-

Samsun Bölgesi  Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor futbol takımını  Yöneticiler Antreman da  bile yalnız bırakmayarak Aile ve  Kolej havası yaratıyorlar.


1930 Bafraspor Kulüp Başkan yardımcısı Avukat Anıl Göngör, Kulüp Genel Kaptanı Mehmet Kurt ve Kulüp Şube müdürü Murat Çelik 1930 Bafraspor futbol  takımının oynadıkları her resmi  karşılaşmalarından sonra yaptıkları  antremanlarında bile yalnız bırakmayarak takımda birlik,beraberlik aile ve bir kolej havası oluşturuyorlar.


1930 Bafraspor Kulüp Başkan yardımcısı Avukat Anıl Güngör, Süper Amatör liginin 4.haftasını da galibiyet alarak kapatmanın mutluluğunu teknik heyet ve futbolcularla birlik yaşıyoruz. Geçen 4.hafta sonrası 1930 Bafraspor ailesi olarak hedeflediğimiz yolda emin adımlarla basamak basamak ilerliyoruz. 1930 Bafraspor olarak 4 hafta içinde oynadığımız karşılaşmalarda 1 mağlubiyet ve 3 galibiyetin yanı sıra 13 gol atarken  kalemizde sadece 2 gol görerek 9 puanla lig sıralamasında 3 sırada yer alıyoruz.Ligde zor ve çekişmeli karşılaşmalar oluyor.Bunun da takım olarak farkındayız,bizler yönetimizdeki değerli arkadaşlarımızla takımımıza güveniyoruz ve onları bu zorlu sınav öncesi ile sonrasıyla yalnız bırakmayarak yanlarında oluyoruz.Çünkü bu şehir bize futbol takımımıza  güveniyor,bizlerde bu güveni boş çıkarmamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.

Artık zor haftalar periyoduna giriyoruz,bizleri çetin ve zor karşılaşmalar bekliyor. Amacımız bu zor karşılaşmalarda istediğimiz sonuçlar almak olacaktır, takım olarak bu zorlu mücadeler öncesi sahada futbol için  savaşmaya hazırız.

 İnanıyoruz ki 1930 Bafraspor futbol takımı teknik heyetinden futbolculardan ve malzemecisine kadar futbol ve Bafra için saha da tüm gücümüzle savaşacağız dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.