1930 Bafraspor Yaz Okulunu Açtı

1930 Bafraspor Yaz Okulunu Açtı

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligin de mücadele eden 1930 Bafraspor bu yıl ki 2019 – 2020 Futbol Yaz Okulu 1930 Bafraspor Tesislerinde Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur’un, Protokolun, Ailelerin ve minik – genç futbolcuların katılımıyla start aldı.

A+A-

2019 – 2020 Futbol Yaz Okulu için 1930 Bafraspor’un Alt Yapısını oluşturan genç ve minik  futbolcularla birlikte Okulların Yaz tatiline girmesiyle genç futbolcu adayları tatillerini  iyi  değerlendirmek için 1930 Bafraspor Futbol Yaz Okulunda  düzenli şekil de Futbol Eğitimini alt yapı hocalarından 1930 Bafraspor Kulübü Spor Tesislerinde alacak.

1930 Bafraspor’un deneyimli Alt yapısı sorumlu Antrenörlerinden Arif Gençoğlu “1930 Bafraspor Futbol Yaz Okulunu başlamasıyla ilgili yaptığı konuşmada; 2019 – 2020 Futbol  Yaz Okulu için 1930 Bafraspor Kulübü bünyesinde yaklaşık 130  lisanlı futbolcu genç arkadaşımız bulunmakta.Okulların tatile girmesiyle birlikte Yaz Futbol Okuluna gelen minik genç sporcularımızla bu rakam 200 buluyor dedi.

Okullarımızın Yaz tatiline girmesiyle birlikte her sene yaptığımız Futbol Yaz Okulunu bu senede velilerimizin ısrarı ile yapıyoruz.Ailelerimiz, genç minik çocuklarını 1930 Bafraspor Ailesine göndermekten memnunlar,bunda bizleri oldukça memnun ediyor,çünkü ilçemizin en eski tarihi başarılarıyla dolu olan köklü kulüplerinden biriyiz.

Gençoğlu inşallah bu senede Ailelerimizin 1930 Bafraspor Futbol Yaz Okulunun Alt yapısına gönderdikleri genç ve minik kardeşlerimizi tecrübeli Alt Yapı Sorumlu Antrenörlerimiz olan Arif Gençoğlu, Mustafa Bulat, Ertan Sarı ve Umut Köksal hocaları nezaretinde 1930 Bafraspor Spor Tesislerinde günde tek idmanlarla sürdürecekler. 1930 Bafraspor Ailesi olarak amacımız Ülkemize ve ilçemize ahlaklı isim yapmış futbolcular yetiştirip Türk Futboluna kazandırmak ve hediye etmek olacaktır ifadelerini kullandı.

1930 Bafraspor Kulüp  Başkanı Fatih Yıldız ise  ” ilk olarak buraya geldiğiniz için çok yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 yıldır 1930 Bafraspor’umuzu Yönetimizdeki değerli arkadaşlarımızla yönetmeye çalışıyoruz. Hatası sebabıyla yapmaya çalıştığımız bu zor görev de mutlaka hatamız olmuştur.Ama inanın ki bizler zor şartlar altında arkadaşlarımızla mücadele veriyoruz. Bafra da eğer bir kurumun başındaysanız mutlaka sert biçimde eleştirilirsiniz.

Artık biz bunları aştık, tek amacımız 1930 Bafraspor’u hak ettiği yerlere getirmek buda birlik beraberlik için de olacak.

Her yıl düzenli olarak, bu yıl da  olduğu gibi 1930 Bafraspor 2019 – 2020 Futbol Yaz Okulunu açmış bulunuyoruz.

Bu tür Yaz Futbol okulların açmamızın sebebi ise Okulların yaz tatiline girmesinden dolayı hem Ailelerimizin isteği ve arzusu olmasından dolayı artı minik ve gençlerimizi spor alışkanlığını devam ettirmiş oluyoruz.

Hem bu nedenle yaz tatilini de iyi değerlendirmiş olacaklar. Asıl amaçladığımız ise Gençlerimizin uyuşturucu madde kullanımı, kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olacaktır.

Çocuklarımızı Sosyal faaliyetlerini hızlandırmak ve onları sporla meşgul etmek için bu Futbol Yaz Okuluna bu senede Ailerimize kulak vererek açmış olduk.

Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ahmet Tokgöz ise, burada genç – minik futbolcu kardeşlerimiz ve Aileleriyle burada olmaktan çok mutlu olduk. Genç – Minik futbolcu kardeşlerimizin ve Ailelerimizin isteği üzere 1930 Bafraspor Spor Tesislerine yenilemeler yapacağız. Yaklaşık 15 gün önce 1930 Bafraspor Spor Tesislerinde incelemelerde bulunduk.

Bu incelemeler sonrasında genç ve minik sporcularımızın soyunma, duş ve tuvallet yerleri elden geçirilecek. Genç – Minik Sporcu kardeşlerimizin ve onları çalıştıracak olan değerli Antrönörlerimizin burada en büyük sıkıntısı çok yıpranmış olan Çim Halı Saha. Ailelerden bizden ricası fazlasıyla çok yıpranmış ve büyük çukurlar oluşmuş olan Çim Halı sahamızda gündemize aldık.

Tokgöz, İnşallah en yakın zamanda bu 1930 Bafraspor Spor Tesislerinde Çim Halı Saha başta olmak üzere onarım tadilat işlerini başlatacağız. 2019 – 2020 1930 Bafraspor Futbol Yaz Okuluna gelen genç ve minik sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur ise “Okullarımızın yaz tatiline girmesiyle birlikte minik ve genç çocuklarımız için bu tür faydalı yaz Spor Okulları onlar için ve aileleri için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Adanur, burada amaç genç – minik sporcuların tatillerini faydalı bir şekilde geçirmeleri, hemde spor yapmaları konusunda onlara fayda sağlamak.

Artı 1930 Bafraspor’a, Bölgeye ve Ülkeye Ahlaklı genç futbolcu kardeşlerimizi kazandırmak.Mesele, 3,2 veya 1 ligde mücadele etmek değil, Alt yapını daha çok nasıl güçlendiririm olmalı.Çünkü bu alt yapıda çıkaracağın futbolcular senin geleceğini belirler ve kurtarır ifadelerini kullandı.

Adanur, Ailelerimiz çoğu Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Çocuklarını Kuran – Kerim Kurslarına, Yaz Spor Okullarına  ve Gençlik Merkezindeki yapılan sporlara yönlendiriyorlar.

İnşallah, böyle Yaz Spor Okullarında, Ülkemize ve Bölgemize yararlı, faydalı Ahlaklı sporcular yetişir diyerek sözlerini tamamladı.

Ayrıca 1930 Bafraspor’un Alt Yapısın da bulunan ve takımın üçüzleri Halit – Hacı ve Kemal Doğan kardeşler Trabzon Büyük şehir Belediyesi Yazı işleri müdürü olarak görev alacak olan Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur ile hatıra fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.

1930 Bafraspor 2019- 2020 Futbol Yaz Okulunun açılışına; Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkan yardımcısı vekili Ahmet Tokgöz,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Ak Parti eski Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra ilçe spor Tesisleri Sorumlusu Ahmet Cansız, İş insanı Ömer Çapoğlu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır,Bafra Genç İş Adamları (GİAD) Başkanı Alper Güngör, Spor insanı Helim Balakçı, 1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız,1930 Bafraspor Başkan Yardımcısı Avukat Anıl Güngör,ikiz kardeşler olan kulüp Başkan Yardımcısı Erkan Bolat, Futbol Şube Sorumlusu Volkan Bolat, Genel Kaptan Mehmet Kurt, Alt yapı Sorumlusu Murat Çelik,genç – minik sporcular ve çok sayıda Aile katıldı.

Genç ve Minik Sporcular başta Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur olmak üzere Protokole ve Ailelerine paket içinde gül taktim ettiler.

Daha sonra Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur,Bafra Belediye Başkan yardımcısı vekili Ahmet Tokgöz, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra Halk Eğitimi Müdürü Yalçın Ak, Ak Parti Bafra eski ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Bafra ilçespor Tesisleri Sorumlusu Ahmet Cansız, İş insanı Ömer Çapoğlu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Spor insanı Helim Balakçı, 1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız, Yönetimi ile birlikte takımın lisanlı – lisansız genç ve minik futbolcularına dağıtılan formaların ardından günün anlam  ve önemini taşıyan toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

1930-bafraspor-1-002.jpg

1930-bafraspor--2.jpg

1930-bafraspor-3-001.jpg

1930-bafraspor-7.jpg

1930-bafraspor-5-001.jpg

1930-bafraspor-4-001.jpg

1930-bafraspor-6.jpg

1930-bafraspor-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.