1930 Bafraspor Transfere Doymuyor

1930 Bafraspor Transfere Doymuyor

Kerim Konur 1930 Bafraspor'da

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginde Bal Ligi için bu sene Şampiyonluk mücadelesi verecek olan 1930 Bafraspor dış transfer de geçen sezon Bal ligi ekibi  Şanlı Urfa B.Şehir Bel.spor da sezonu tamamlayan çok yönlü ofansif orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Kerim Konur'u transfer ederek kadrosuna dahil etti.

29 yaşındaki Kerim Konur  1930 Bafraspor'a transfer olmadan önce TFF.2 lig ve 3 ligde çıktığı 44 resmi karşılaşmada 2 gol atarken, Bal liginde ise çıktığı 102 resmi karşılaşmada 5 gol kaydetti.
1930 Bafraspor'da bu sezon forma giyecek olan Kerim Konur(29) şimdiye kadar Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor, Ceyhanspor, Orhangazi Bel.spor, Adıyamanspor,İskendurun Bel.Gençlik ve Spor,Adanademirspor ve geçen sezon Şanlı Urfa B.Şehir Bel.spor'da oynayan başarılı ofansif orta saha oyuncusu Kerim Konur 2018 _2019 Futbol sezonunda transfer olduğu Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor formasını giyecek.

1930 Bafraspor'a imza atan Kerim Konur tarihi başarılarla dolu olan  büyük bir Futbol Kulübüne  Şampiyonluk yaşamak için geldim. Tecrübemle 1930 Bafraspor Futbol takımına  faydalı olmak çok çalışıp sahada terimin son damlasına kadar savaşacağım.Zor bir lig ve karşılaşmalar bizi bekliyor, ama görüyorum ki başta İdareciler ve teknik heyet bu işe bu sene inanmışlar bizlerde kimseyi mahcup etmeden 1930 Bafraspor'un başarısında katkı sağlamak için buradayım dedi.

1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Osman İleri ise gerçekten kulüp olarak yaptığımız transferlerle hareketli bir yıl geçiriyoruz.Geçen sezon Bal ligine çıkmamıştık, ama bu sezon farklı bir sezon olacak. Sezonun bitmesine rağmen Yönetim olarak kolları sıvıyarak transfer çalışmasına erken start vererek 2018 _ 2019 Süper Amatör ligi futbol sezonu güçlü ve iddalı bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Takımıza kattığımız bir çok oyuncuyu bütçemize aşmadan gerçekleştirdik. Teknik Direktör Mahmut Topal'ın transfer raporunda ofansif orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Kerim Konur vardı,uzun görüşmeler sonucunda kendisini transfer ederek 1930 Bafraspor Futbol ailesine kazandırmış olduk.Transfer ettiğimiz futbolculara güvenimiz tam inşallah onlarla bu işi bu sezon başarmak istiyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.