1930 Bafraspor Terme Sanayispor maçından İstediği sonuç galibiyetle dönüyor

1930 Bafraspor Terme Sanayispor maçından İstediği sonuç galibiyetle dönüyor

Samsun Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının yedinci haftasında deplasman da konuk oldu.

A+A-

Samsun Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının yedinci haftasında deplasmanda konuk oldu Terme Sanayispor'u ikinci yarıda yeni transferleri Volkan Serim penaltıdan ve Eray Özer'in kaydettiği gollerle rakibini 2-0 mağlup etti.

Bölgesel Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının yedinci haftasında 1930 Bafraspor yeni teknik heyeti ile Terme Şehir Stadyumu Suni Çim sahasında Terme Sanayispor'a konuk oldu.

İlk yarıya her iki ekipte oyuna kontrollü başladı. İlerleyen dakikalar da rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren 1930 Bafraspor rakip kale de gol arayan ekip oldu.

Bu arayışlarında sonuç çıkmadı. Rakip takım Terme Sanayispor ise cılız ataklarla 1930 Bafraspor kalesinde etkili olamadı. İlk yarı boyunca 1930 Bafraspor aradığı golü bulamayınca soyunma odasına her iki ekipte 0-0 eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya daha derli toplu hızlı atak başlayan 1930 Bafraspor oldu. Kazanılan penaltı atışının başına geçen 1930 Bafraspor'un yeni transferi gol ayağı Volkan Serim attığı golle karşılaşmada 1930 Bafraspor'u 1-0 öne geçirdi.

Bu golle rahatlayan 1930 Bafraspor rakip kale de daha çok baskısını artıran görünen takımdı. Yine bir ani gelişen 1930 Bafraspor atağında Volkan Serim'in asistinde yine 1930 Bafraspor'un yeni kanat oyuncusu Eray Özer attığı golle karşılaşmada durumu 2-0 getirdi.

Bu golden başka her iki ekibin de gol çabası sonuçsuz kalınca 1930 Bafraspor yeni tecrübeli deneyimli kariyerli Antrenörü Ahmet Ertem, Sportif Direktör Birol Berkem ile çıktığı maçta galibiyetle ayrılmasını bildi.

1930 Bafraspor bu kritik galibiyet ile puanını 12 çıkarırken üst sıralardan uzaklaşmaz iken takibini de sürdürdü.

1930 Bafraspor'un deplasman Terme Sanayispor'a karşı 1930 Bafraspor Kulüp Başkan yardımcıları Fatih Tunç, Cem Dere ile As Başkan Barbaros Turna, taraftar gurubu ve Bafra'dan spor severler yalnız bırakmadı.


Maç sonu 1930 Bafraspor futbolcuları alınan haklı galibiyeti sevinçini soyunma odasın da yaşarken o anı da fotoğraf karesi ile taçlandırdı.

1930 Bafraspor Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının sekizinci haftasında Playy Off grubunda lider durum da olan Samsun Yolspor'u Pazar günü Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasında taraftarı önünde misafir edecek.


Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının diğer karşılaşmaları ise

Ladik Belediyespor 5 - Tekkeköyspor 0

Havza Belediyespor 5 - Atakum Belediyespor 2  sonuçları alındı.


Lider Samsun Yolspor zorlu deplasmanın da rakibi Termespor'u uzatmalarda 90+3'te attığı golle 2-1 skorla geçerek çok önemli 3 puanı alırken liderliğini de sürdürdü.

bafraspor-001.jpegbafraspor.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.