1930 Bafraspor Teknik Heyeti İlk İdmanına Çıktı

1930 Bafraspor Teknik Heyeti İlk İdmanına Çıktı

1930 Bafraspor'un yeni Teknik Direktörü Ahmet Ertem, yönetimindeki ilk idmanını Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasında gerçekleştirdi.

A+A-


1930 Bafraspor'un yeni Teknik Direktörü Ahmet Ertem, yönetimindeki ilk idmanını Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasında gerçekleştirdi.
1930 Bafraspor Antrenmanında Sportif Direktör Birol Berkem ve Teknik Direktör Ahmet Ertem, Kordinasyoner Atletik Analiz uzmanı Emre Çakar yer aldı.
1930 Bafraspor'un yeni Teknik heyetindeki Kaleci Antrenörü Çetin Ünal ise kalecilerle birlikte ayrı bir program doğrultusunda çalıştılar.
Antrenman sonrası açıklama yapan kariyeri başarılarla dolu olan Ahmet Ertem, "26 sene sonra tekrar Amatör Camiaya dönüş yaptık, bunun tek bir sebebi vardır, o da Bafra sevdası çünkü iş Bafraspor olunca bana göre gerisi teferruattır." dedi. Ertem, futbolculuk, kaptanlık ve gerek hocalık anlamında futbol adına unutulmayacak güzel anılar yaşadıklarını belirtti ve Bafra'nın her zaman ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Ayrıca, 8 maçlık final maçları olan kısa bir maratonda olduklarını belirterek, "Her maç bizler için bir final maçıdır. Geçmişi düşünmüyor, sadece 8 final maçına odaklanıyoruz." şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Ahmet Ertem'in konuşmasının ardından 1930 Bafraspor'un yeni Sportif Direktörü Birol Berkem, Bafraspor'a duyduğu özel bağdan bahsederek, "Bafralıyım, Bafra benim." dedi. Berkem, takımın hedeflerine ulaşması için birlikte çalışacaklarını ifade etti.
Kulüp Başkan Yardımcısı Cem Dere ise konuşmasında, takımın hedeflerinin Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bafra'yı spor kenti haline getirmek ve 1930 Bafraspor'u özlenen yere taşımak istiyoruz." dedi. Son olarak, takımın başına kariyerli hocaların geçtiğini ve 8 final maçının ardından şampiyonluk hedeflediklerini vurguladı.
Bafraspor, yeni teknik heyeti ve yönetimiyle birlikte büyük hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.