1930 BAFRASPOR TATLI VE SERT İDMAN YAPTI

1930 BAFRASPOR TATLI VE SERT İDMAN YAPTI

FINDIKKALE TURİZMDEN 1930 BAFRASPOR’A TATLI SÜRPRİZİ.

A+A-

TFF BAL Ligi 3.Grubun şampiyonluk adaylarından birisi olan 1930 Bafraspor Pazar Günü kendi sahasında karşılaşacağı Trabzon Yomraspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bafra Şehir Stadyumunda çift kale idman yapan 1930 Bafraspor’da futbolcular oldukça hırslıydı.

Zaman zaman sert hareketlerin olduğu idman sonunda ise futbolculara ve teknik heyete tatlı sürprizi yapıldı.

Bafra’da faaliyete geçeli 3 gün olan FINDIKKALE Turizm Otobüs İşletmecisi Personel Müdürü Remzi Öztürk bir jest yaparak 1930 Bafrasporlu futbolculara ve teknik heyete bir tepsi baklava tutarak,’’Tüm Günlerin Tatlı Geçmesi dileğinde bulunduktan sonra, İnşallah Pazar günü Yomraspor maçını alarak şampiyon olacağımıza kalben inanıyorum. Ayrıca bundan sonra 1930 Bafraspor için bir otobüsümüzü idman ve maçlar için hizmetlerine sokma sözünü vermek isterim. Ne zaman isterlerse otobüslerimiz yanlarında olacaktır.‘’dedi.

Tatlı sürprizi için Remzi Öztürk’e teşekkür eden 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Hayrullah Yılmaz,’’Taraftarlarımızın bu güzel jestleri bizlere moral aşılıyor. Fındıkkale Turizme yaptıkları tatlı ikramından dolayı teşekkür ederim. İnşallah Pazar Günü oynayacağımız Yomraspor maçından galip gelip, Bulancak Belediyespor-Zara Belediyespor maçının sonucunu bekleyeceğiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.