1930 BAFRASPOR OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ YAPILDI

1930 BAFRASPOR OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ YAPILDI

16 Haziran.2012 tarihinde yapılması gereken 1930 Bafra spor kongresi gerekli salt çoğunluk sağlanamadığı için 2. Birleşim 23Haziran cumartesi saat 13.30 da tesislerde yapıldı.

A+A-

 

Çok az sayıda üyenin katılımıyla yapılan kongrede açılış, kongre divan başkanlığının teşekkül edilmesi gerçekleştirildi. Divanın oluşmasından sonra istiklal Marşının okunması ile saygı duruşu yapıldı.  Bu arada divan başkanlığına kongreye katılanların verdiği imzalı yönergeleri ile yönetim ve denetim kurulu üyelikleri için bir alternatif liste olmadığından bir sonraki madde olan yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçiminin kongre gündeminden çıkarılması ve mevcut yönetim ve denetim kurulu üyelerinin devam etmesi genel kuruldan talep edildi. Genel kurula okunan yönerge genel kurul üyeleri tarafından kabul edildi. Daha sonra kongrenin kapanışı yapıldı.

 

Başkan Çamaş konuyla ilgili şunları söyledi: “ Bafra’mız için bugün çok önemli birgündü. Çünkü Bafra fakültesine kavuşuyor. Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültemizin temel atma töreniyle kongre günümüz hatta saatlerimiz aynı ana denk geldi. Bu nedenle kongremize katılım azdı. Yeni sezon öncesinde önemli bir zaman kaybı yaşanmaması adına genel kurul üyelerimiz genel kurula bir yönerge vererek gündemdeki seçim maddesinin çıkartılmasını ve mevcut kurullarımızın devamını talep ettiler genel kurulumuzda bunu oy birliği ile kabul etti. İlgili kurullarımız genel kurulumuzun bu talebini değerlendirerek kulübümüz için en iyisi ve güzelini yapacaktır. Zaten kongremiz olağanüstü kongreydi.  15-20 gün içinde gerekenleri yapacağız dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.