1930 Bafraspor Kampa Girdi

1930 Bafraspor Kampa Girdi

2012-2013 Sezonunda 3. Grupta mücadele eden 1930 Bafra Spor 1. Devreyi 29 puanla lider olarak bitirdi.

A+A-

 

Ligde 2. Sırada takıp eden Zara Belediye Sporla arasında 1 puan farkla lider olarak tamamlayan 1930 Bafra Spor her şeyin en iyisi ve en güzelini yapabilmek amacıyla kendi tesislerinde 10 günlük kampa girerek antrenman startını verdi. 

                2012-2013 sezonunda  1930 Bafra Spor futbol takımımız 1. Devrede 15 hafta içerisinde iç ve dış deplasman maçlarında 5 beraberliği, 1 yenilgisi ve 8 galibiyeti bulunmaktadır. Başarılı sonuçlar elde eden 1930 Bafra Spor liderliği kimseye kaptırmayarak yolunda ilerleme adına başarılı bir kadro kurarak  2. Devre karşılaşmalarına 27 Ocak’ta deplasman da Çarşamba’da Çarşamba Belediye Spor ile startını alacaktır. Takımın Teknik Patronu Turgay KAYNAK’ ın direktifleri doğrultusunda 10 günlük bir kampla hazırlıklarını tamamlayacaktır. Her gün sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaparak 2. Devreye sağlam bir şekilde girebilme adına çok güzel bir şekilde antrenmanlar devam etmektedir. Bu arada kamp esnasında 2 veya 3 hazırlık maçı yapılacaktır. İlk hazırlık maçını Çarşamba günü Çorum’da İskilip spor ile  yapacaktır. Bu kamp esnasında 5 veya 6 tane transfer görüşmeleri yapılacak.  Şuanda 3 futbolcumuzla prensipte anlaşma yapılmış antrenmanlara katılmışlardır. Önümüzdeki günlerde imzalarını atacaklardır. Bunun akabinde diğer futbolcularla yine görüşmeler devam etmektedir. 1930 Bafra Spor iyi, güzel ve sağlam adımlarla 2. Devreye başlayacaktır. Kadroyu daha sağlam temeller üzerinde kurup Şampiyonluğu ilan ederek 3. Lige çıkma sevincini herkese yaşatmak amacıyla her konuda çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. 

                1930 Bafra Spor adına 2.devre maçlarında hem içeride ve hem deplasman maçlarında Bafra’lı spor severler keyif alıcı bir karşılaşmalar izleyecektir. Bunun için tüm Bafralıların manevi ve maddi destekleri gerekmektedir.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.