1930 Bafraspor İle Havza Belediyespor Hazırlık Maçı

1930 Bafraspor İle Havza Belediyespor Hazırlık Maçı

Süper Amatör ligi öncesi 1930 Bafraspor ikinci hazırlık maçında Havza Belediyespor'u Alperen Keleş'in ilk yarıda attığı golle 1- 0 yendi.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginde iddialı olmak isteyen 1930 Bafraspor sezon öncesi hazırlıkları kapsamında aynı ligde yer alan Havza Belediyespor ile Gençlik Hizmetleri Havza Şehir Stadyumu Suni Çim sahasında karşılaştı.

Yer: Gençlik Hizmetleri Havza Şehir Stadyumu

Havza Belediyespor

 

Seydi, İsmail, Umut, Seyid Ahmet(c), İbrahim, Behlül, Tayyip, Ümit Köse, Ümit, Emrullah, Batuhan

 

Yedekler: Ferhat, Gürkan, Berat, Ufuk, Hakkı

 

Teknik Direktör: Ufuk Öğütveren

 

1930 Bafraspor

Kerem, Kadir, Erdal, Umut, Turgut (c), Oktay, Hayati, Cengiz, Hasan, Kerim, Mustafa Sağlam

 

Teknik Direktör: Arif Gençoğlu - Yalçın Terzioğlu

 

Yedekler: Ali, Kader, Tuna, M. Arslan, Mete, Fehmi

 

İlk yarıda ev sahibi olan Havza Belediyespor istekli ve yarı sahada pres yaparak başladı. Buna karşılık veren 1930 Bafraspor oyunu dengeleyerek oyun üstünlüğünü de eline aldı.

Dakikalar 20’yi gösterirken rakip takımın sağ tarafından Kerim'in ortasına aynı karşılığı veren Alperen Keleş attığı kafa golüyle takımını 1- 0 öne geçiren golü kaydetti.

Rakibine göre daha iyi oynayan 1930 Bafraspor Mustafa Sağlam ve Turgut'la yakaladığı gollük pozisyonları cömertçe harcadı.

 

Ev sahibi Havza Belediyespor ise Behlül, Batuhan'la pozisyonlar yakalasa da skoru değiştiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 1930 Bafraspor üstünlüğle tamamlanmış oldu.

 

İkinci yarıda Mustafa Sağlam ve Mustafa ile pozisyonlardan yararlanamayan 1930 Bafraspor kalesinde Seyid Ahmet, Ümit ve Batuhan'la tehlikeler yaşadı.

 

Bu pozisyonlardan başka pozisyon olmayınca 1930 Bafraspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak ikinci hazırlık maçında galibiyetle ayrılan taraf oldu.

 

Hazırlık karşılaşmasını  Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen ve 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ile birlikte izlerken bir gurup taraftar maçı takip etti.

 

1930 Bafraspor sezon öncesi ilk hazırlık maçında Türkiye 4.olan Atakum Belediyespor U 19 takımını 2- 0 mağlup ederken, ikinci hazırlık maçında ise aynı gurupta yer alan Havza Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

1930-bafraspor-ile-havza-belediyespor-hazirlik-maci-1.jpg1930-bafraspor-ile-havza-belediyespor-hazirlik-maci-2.jpg1930-bafraspor-ile-havza-belediyespor-hazirlik-maci-3.jpg1930-bafraspor-ile-havza-belediyespor-hazirlik-maci-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.