1930 Bafraspor İkinci Devreye Galibiyetle Başladı

1930 Bafraspor İkinci Devreye Galibiyetle Başladı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun ikinci devresinin 14. haftasında 1930 Bafraspor deplasman da  konuk olduğu ligin en genç takımlarından Atakentspor'u zorlandığı karşılaşmada 2 -1 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun ikinci devresinin 14. haftasın da 1930 Bafraspor saat : 14 : 30' da başlayan maçta  Samsun İlkadım  Baruthane Çim Sahasın da  ligin en genç  ekiplerinden biri olan  Samsun Atakentspor'a konuk oldu.

1930 Bafraspor ilk  yarıya durgun başlamasına rağmen 3 dakika da Başaran'la girdiği gol pozisyonu yararlanamayan taraf oldu. Dakikalar 25 gösterirken ev sahibi Atakentspor  Nizamettin  girdiği gol pozisyonundan yararlanamayan taraf oldu. 30 dakika 1930 Bafraspor Alperen'le bir gol kaçırırken 32 dakika bu sefer Kader 1930 Bafraspor adına gol pozisyonunu kaçıran isim oldu. Dakikalar 35 gösterirken maça istediği başlayamayan Alperen sahneye çıkarak attığı güzel golle 1930 Bafraspor'un 1 - 0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında ev sahibi Atakentspor  44 dakika Sefa 45 dakika Celil ile girdiği pozisyonlarından yararlanamayınca 1930 Bafraspor soyunma odasına 1 - 0 üstün gören  ekip oldu.

İkinci yarıya çok tutun başlayan 1930 Bafraspor rakip kalede gol pozisyonu bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da vasat oyunu oynarken gol pozisyonu da bulmakta zorlandı. Ev sahibi Atakentspor 70 dakika da kazandığı penaltı atışını iyi değerlendiren  Celil topu ağlara gönderince karşılaşmada durum 1 -1 getirdi.

Bu gol den sonra 1930 Bafraspor gole karşılık vermek adına rakip kale gol pozisyonları üretmeye çalışsa da zorlandı. Dakikalar 76 gösterirken Erdal'la gol bulan 1930 Bafraspor karşılaşmada 2 -1 öne geçen taraf oldu.  Karşılaşmada başka gol olmayınca tutuk oynadığı karşılaşma da 1930 Bafraspor ligin en genç takımı olan Atakentspor'u 2 - 1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum