1930 Bafraspor İkinci Devre Hazırlıklarına  Devam Ediyor

1930 Bafraspor İkinci Devre Hazırlıklarına Devam Ediyor

Samsun Süper Amatör Ligin de mücadele eden 1930 Bafraspor ikinci devre hazırlıklarını ara vermeden Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahasın da yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

A+A-

Samsun Süper Amatör ligin de ilk devresin de  oynadığı 13 karşılaşma da 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 5 beraberliğin neticesin de ilk yarıyı 23 puanla 5. sırada tamamlayan 1930 Bafraspor ikinci devre hazırlıklarına ara vermeden Teknik Direktör Mahmut Topal ve yardımcı Antrenör Samet Ersin nezaretin de devam ediyor.

 

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal Süper Amatör liginin ilk yarısın da oynadığımız 13 resmi karşılaşmada takım olarak 6 galibiyet 2 mağlubiyet ve  5 beraberlikle 23 puanla ligde 5 sırada yer alırken, ligde 35 puanla lider olan Havza Belediyespor’un 12 puan gerisin de, ligde 27 Puanla ikinci sırada olan Samsun Yolspor ile aramızda 4 puan fark oluştu. Maalesef oynadığımız çoğu karşılaşmalar da üç puan alacağımız karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrıldık ya da 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. İlk yarı da çok çekişmeli ve çetin maçlar oldu. Bunun bilincinde olarak ilk yarı da düştüğümüz hatalara ikinci yarı da düşmek istemiyoruz.

 

Bunun da 150 bin nüfusu olan ilçemizdeki vatandaşlarımızın da iyi bilmesi gerekir ki ilk yarı da takım oluştururken Kulübümüzün imkânlarına göre futbolcu transfer ettik. Ligimizdeki diğer takımlara bakarsak veya ele alırsak Havza Belediyespor ile Vezirköprüspor’a Siyasiler, Kaymakamlık, Belediye, Oda Başkanlıkları sivil toplum örgütleri sahip çıkarak güçlü kadro oluşturdular ve aldıkları sonuçlar da lige yansıdı.1930 Bafraspor olarak zorluklarla imkânsızlıklarla ilçemiz için onur mücadelesi vererek ligde gücüm yettiği kadar mücadele vererek Bölgesel Amatör (Bal) ligine çıkmak için savaşıyoruz. İkinci devre işimiz oldukça zor olacak, ama henüz hiçbir şey bitmiş değil, lider Havza Belediyespor’u yakalamak zor olacak ama ligi ikinci bitirip Playoff karşılaşması oynayarak şansımızı zorlamak istiyoruz.İlk yarı neticesin de 1930 Bafrasporumuza yakışır skorlar alamadık ve ligi 5.sıra da 23 puanla tamamladık. İnşallah ikinci yarıyla 1930 Bafraspor taraftarı bambaşka bir takım seyrettirmeye çalışacağız, Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimindeki diğer arkadaşlarıyla uğraşıyor.

 

Topal, ilk yarının bitmesiyle kalecimiz olan Ömer Emre ve stoper mevkiinde oynayan Gürcan Altıntaş’la yollarımızı ayırdık. Şu ana kadar ikinci devre başında kadromuza ise Samsun Yolspor’dan eski oyuncumuz olan orta saha oyuncusu Anıl Halezeroğlu, Bafra Gençik Hizmetlerispor’dan stoper oyuncusu Mehmet Arslan ve geçen sezon Vezirköprüspor’da sol bek ve açık pozisyonun da oynayan Baran Avcı’yı kadromuza dahil ettik.İkinci yarı için Sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor.

 

Topal, transferlerimiz devam edecek ama şartlar zor ama ben inanıyorum ki 150 bin nüfuslu ilçemiz deki duyarlı insanların olacağına inanıyorum. Kulüp başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimi tüm şartları zorlayarak başta iyi bir kaleci en az 4 futbolcu transferi yaparak 1930 Bafraspor ailesine katılacak.

 

Topal, İkinci yarının ilk karşılaşmasında 14. haftasın da ligin başka iddialı ve güçlü ekiplerinden biri olan Termespor ile 21 Ocak Pazar günü deplasman da Terme Şehir Stadyumun karşılaşacağız, zor bir karşılaşma bizleri bekliyor bunun farkındayız ama ikinci yarıya üç puanla ve iyi başlamak zorundayız.1930 Bafraspor olarak Terme deplasmanında hedefimiz üç puan olacak,oradan üç puanla döneceğimize inanıyorum  ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Dedi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.