1930 Bafraspor Hazırlık Maçında Hazırım Dedi

1930 Bafraspor Hazırlık Maçında Hazırım Dedi

1930 Bafraspor, Bursa’nın takımı Bursa Atıcılık Spor Kulubü ile yaptığı hazırlık maçında hazır olduğunun sinyallerini verdi.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin güçlü takımlarından biri olan 1930 Bafraspor 2017 - 2108 Futbol Sezonu Bafra Yeni Şehir Stadyumun da Kurban Keserek gerçekleştirdi.

1930 Bafraspor, Bursa’nın Süper Amatör Ligi ekiplerinden Bursa Atıcılık Spor Kulübü ile yaptığı sezon hazırlık maçında hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Bafra Yeni Şehir Stadyumunda oynan sezon hazırlık maçında, 1930 Bafraspor,Bursa Atıcılık spor'u 4-1 yenerek rakiplerine göz dağı verdi.

Saat 15.00’da başlayan maçta baştan sona üstün oynayan 1930 Bafrasporun gollerini Onur, Nimu, Gaffu ve Kader atarken rakip takımın tek golünü ise, Emre Örs attı.

Maç sonunda 1930 Bafraspor’un teknik patronu Mahmut Topal şunları söyledi, çokiyi bir kamp dönemi geçirdik, futbolcularım lige tamamen hazır olurken, bugün ki maçta sergiledikleri performans takımın ne kadar hazır olduğunu gösterdi.

Bu yıl ligde 3 Bafra takımının olması bizlere gurur veriyor, umarım Bafra takımlarından birisi Bal ligine çıkar, ve umarım bu çıkan biz oluruz ifadelerini kullandı.

1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız ise,Bafra'nın Futbol tarihinde başarılarla ve rekorlarla dolu olan futbol kulübüyüz.Elimizden ne geliyorsa 1930 Bafraspor için yapmaya çalışıyoruz.Bu yıl da zorluklara karşı yine İlçemize yakışır bir kadro oluşturduk.Bizleri Samsun Süper Amatör Liginde zor karşılaşmalar bekliyor.1930 Bafraspor olarak Alt Yapımızla ve A takımı kadromuzla lige hazırız. Teknik direktörümüz Mahmut hocaya güvenimiz tamdır, ligin sonunda da ipi göğüsleyeceğimize inancımız tamdır.
Bafralı Futbolseverler bizleri izlemeye devam etsin.dedi.

1930 Bafraspor Sezon Açılış karşılaşmasını 1930 Bafarspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Bursa Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Davut Şen,1930 Bafraspor Eski Kulüp Başkanı ve Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş,1930 Bafraspor Yönetim Kurulu Üyeleri,Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci ve çok sayıda taraftar toluluğu izledi.

bafraspor1-001.jpgbafraspor2-001.jpgbafraspor3-001.jpgbafraspor4-002.jpgbafraspor5.jpgbafraspor6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.