1930 Bafraspor Emanuel Nimo Kadrosun da Tuttu

1930 Bafraspor Emanuel Nimo Kadrosun da Tuttu

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor geçen sezon kadrosunda olan 23 yaşındaki santrfor Emanuel Nimo'yu transfer ederek kadrosunda tuttu.

A+A-

Geçen sezon Samsun Süper Amatör liginde 26 lig karşılaşmasın da 20 sinde sahada görev alan ve 25 gol atarak 1930 Bafraspor'a katkı sağlayan 23 yaşındaki santrfor Emanuel Nimo anlaşarak bu yıl da takımda kaldı.
1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal,ligi iyi bilen ve tanıyan  Emanuel Nimo'yu büyük uğraşlar neticesinde anlaşarak  kadromuzda tuttuk ve çok sıkıntı çektiğimiz santrfor bölgemizi tamamlamış olduk. İnanıyorum ki geçen sezon 20 resmi karşılaşmada 25 gol atarak takımımıza katkı yapan futbolcumuz bu sene de bizlere aynı katkıyı sağlayacaktır. Gerçekten transfer yapmak çok zor ama sağ olsun 1930 Bafraspor Kulüp Başkanımız  Fatih Yıldız başta olmak üzere Yönetimini oluşturan arkadaşlarıyla özveri içinde çalışarak transferleri gerçekleştiriyorlar. 1930 Bafraspor olarak iki önemli yere daha transfer yaparak transferi noktalamak istiyoruz. Bu iki transfer çalışmasını da sürdürüyoruz, inşallah bir kaleci  bir de çok yönlü ofansıf bir orta saha  oyuncusu alacağız dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.