1930 Bafraspor Destek Verenleri Unutmuyor

1930 Bafraspor Destek Verenleri Unutmuyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi Ekiplerinden 1930 Bafraspor takıma maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı ve Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başk

A+A-
1930 Bafraspor Genel Kaptanı Mehmet Kurt ; bize maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen değerli iş adamlarımıza ufak bir hediyemiz olan Kara Kalemle yapılmış olan Portre tablo resimlerini kendilerine taktim ettik. Takımızın yanında olan ama İstanbul'da iş hayatlarını devam ettiren başta Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı ve İstanbul'da Tekstille uğraşan iş adamı Ahmet Kocabaş'a çok değerli katkılarından dolayı anı ve hatıra olması dolayısıyla kendilerine 1930 Bafraspor Kulübü olarak hediyelerini taktim ettik.
 
Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı ise bizler İstanbul'daki  Bafralı İş adamları olarak her zaman 1930 Bafrasporumuzun yanında maddi ve manevi olarak yanlarında olduk.Bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.Bizim kalbimizin yarısı İstanbul yarısı da  Bafra'da atıyor.Ama artık onları Süper Amatör Liginde değil, sırasıyla Bölgesel Bal Ligi daha sonra Profesyonel lig de yer almasını istiyoruz.dedi.
1930-bafraspor-destek-verenleri-unutmuyor2.jpg1930-bafraspor-destek-verenleri-unutmuyor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.