1930 Bafraspor  Bu Cezaları Asla Kabul Etmiyoruz

1930 Bafraspor Bu Cezaları Asla Kabul Etmiyoruz

1930 Bafraspor Kulübü Tek taraflı ve Yanlı Bu Cezaları Asla Kabul Etmiyoruz

A+A-

 

18.11 tarihinde Süper Amatör liginin 7 haftasında 1930 Bafrasspor ile Atakum Belediyespor  arasında oynan lig mücadelesinin  90+5  dakikasında saha içinde çıkan olayları nedeniyle  karşılaşmanın orta Hakemin ve Gözlemcinin tuttuğu raporun doğrultusunda TFF Ankara Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1930 Bafraspor'a verilen cezalara Yönetimden " Tek taraflı  ve yanlı Cezaları asla kabul etmiyoruz" başlıklı ve mücadelemizin sonuna kadar haklarımızı savunmaya devam edeceğiz konusunda açıklama yaptı.

1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız yaptığı açıklaamaadaa ise,1930 Bafraspor'dan karşılaşma ile ilgili ek savunması istenmişti. Karşılaşmanın orta hakeminin ve gözlemcinin raporları doğrultusunda burada tek suçlu  1930 Bafraspor gösterilmiş. Bu raporlara göre 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Başkan Yardımcımız Avukat Anıl Güngör ile savunma hazırlamıştık.


Bu savunma metninde tek suçlu kendilerinin olmadığını anlatmaya olayların nasıl çeyran ettiğini dile getirmeye çalıştık. Ama görüyoruz ki  1930 Bafraspor ile Atakum Belediyespor karşılaşması ile ilgili savunmasını hazırlayan 1930 Bafraspor Kulübü TFF Ankara Futbol Disiplin Kurulu tarafından henüz bu karşılama için savunmasını yeni göndermesine rağmen kaçakçıdan mal kaçırırcasına 3 Puan silme ve 1 resmi karşılaşmadan seyircisiz oynama cezası daha vererek cezalandırdı.

 


1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ise; tek taraflı verilen bu cezalar hiçte adil bir karar değil, Atakum Belediyespor’a Orta Hakem ve Gözlemcilerin raporunda hiç yer vermemesi akıllarda büyük soru işareti bıraktı.Neden mi karşılaşmanın videosunda olayları nasıl başladığı, Atakum Belediyespor yedek kulübesi ve taraftarları dahil sahanın içinde olan ve olayların daha çok büyümesine yol açan taraf onlar.Ne yazıktır ki olayı onlar değil , sadece 1930 Bafraspor'a mal etmeleri haksızlıktır. Bizim isyanımız buna 1930 Bafraspor olarak haksız yere verilen bu cezayı hiçbir zaman kabul etmiyoruz, gereken yerlere gerekli ihtirazlarımızı sürdürmeye her platrom da devam edeceğiz.1930 Bafraspor’un hakkını savunmaya devam edeceğiz, bu karşılaşmada tek suçlu biz değiliz ama bunu hiç kimseye anlatamadık çünkü bizleri hiç dinlemediler.Geçen hafta için 1930 Bafrasor'u 3-0 hükmen mağlup, Atakum Beledieyspor'u ise 3-0 hükmen galip sayarak cezalandırmışlardı,şimdi ise 1930 Bafrasporumuzu yine tek taraflı ve yanlı kararlarla 3 puan silme ve 1 resmi karşılaşmada seyircisiz oynama cezası verdiler.

Yıldız, son olarak “BİR TAKIMIN HAKKIYLA KİM OYNAMIŞSA KİMİN PARMAĞI VARSA O ADALET BİR GÜN TESCİL EDER diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.