1930 BAFRASPOR BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISINDA BİRARAYA GELDİ

1930 BAFRASPOR BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISINDA BİRARAYA GELDİ

TFF Bal Ligi 3.Grubunu şampiyon olarak tamamlayan 1930 Bafraspor 3.Lig için gün sayıyor.

A+A-

 

Çekilen kura sonucu 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 14.30’da Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumunda Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan 1930 Bafraspor  tek maç üzerinden oynanacak müsabaka sonucu galip gelirse 3.Lig özlemine son verecek.

1930 Bafraspor Kulübü ise final maçı öncesi Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yb. İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, Bafra Esnaf Kefalet Kooperatif  Başkanı ve Samsun Esnaf Odaları Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Hayrettin Demirci, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı, Teknik Heyet ve Futbolcuların hazır bulunduğu sabah kahvaltısında birlik, beraberlik ve şampiyonluk mesajları verildi.

Protokolün başarı dilekleri ile ilgili yapılan konuşmalardan sonra 1930 Bafraspor takım kaptanı Remzi Acet ve 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı yaptıkları konuşmada, ’’Bu takım Bafra Şehrine Şampiyon Olarak Dönecektir. ’’dedi.

Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi:” Spor şehirlerin tanıtılmasında önemli bir araçtır. İlçemizin marka takımı ise 1930 Bafraspordur. Bu nedenle takımımızın üzerine titriyor ve sahip çıkıyoruz. Bafrasporun tarihi başarılarla ve şampiyonluklarla doludur. Bazen her alanda olduğu gibi ileri gitmeler olduğu gibi gerilemelerde olabiliyor. Bu anlamda futbolda biraz geriledik. Şimdi bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Bafra Belediyesi ve ilçe olarak BAL liginde hatta 3.ligde ki takımlarda olmayan imkanları sağlıyoruz. Elbette eksikliklerimiz bazı aksamalarda sporun içinde olabiliyor. Bunları gideriyoruz. Çünkü biz samimiyiz. 3.lige yükselmek için tek maçımız var. Sezon içinde gösterdiğiniz başarı için hepinizi tebrik ediyorum. Geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bize çelme takan Çorum Belediyespor ile karşılaşacağız. Teknik kadro, futbolcularımız ve taraftarlarımıza güveniyorum. İnşallah 3.lige çıkacağız. 29.Nisan Pazar günü tüm hemşerilerimizi de takımımızı desteklemek için Tokat’a davet ediyorum. Ben Cuma cumartesi Bafralılar gecemiz için İstanbul’da olacağım. Ama Pazar günü Bafra’ya dönüp takımımızla ve taraftarlarımızla birlikte olmak için Tokat’a gideceğim. İnşallah oradan 3.lige çıkmış olarak döneriz.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.