1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız'dan Basın Açıklaması

1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız'dan Basın Açıklaması

Fatih Yıldız, Kardeşimiz Yaşar Saydam'ın 1930 Bafrasporla hiç bir şekilde bağı yoktur, 1930 Bafrasporla ilgili hiç bir ürün yaptırma, asma, ve sergileme yetkisine sahip değildir.

A+A-

1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız, "Kardeşimiz Yaşar Saydam, 1930 Bafraspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışmak istese de, yaptığı bazı yanlış tavırlar ve hareketler Bafralı esnaflar tarafından tepkiyle karşılanmakta olup şahsım tarafından bizzat aranmaktadır. Biz forma parası verdik, biz pankart parası verdik hiç biri yaptırılmadı gibi suçlamalar hiç bir şekilde 1930 Bafraspor kulübünü bağlamamakla beraber muhatabı bile olamaz.

Yıldız, Formaların kulüp yetkilileri tarafından sponsorluk anlaşmaları doğrultusunda yapıldığını belirterek, söz konusu pankart, plaket, 1930 Bafraspora yardım, Yemek , reklam gibi anlaşmalar ise sadece 1930 Bafraspor yetkilileri tarafından yapılmaktadır. Yaşar kardeşimiz her ne kadar takımımız için bir şeyler yapmak istese de yapmış olduğu tutum bizleri üzmektedir. 

Yıldız son olarak, 1930 Bafraspor'un bir amigosu şuan yoktur, eğer bir amigo atarsak bunu kamuoyuyla paylaşacağımızı belirtmek isteriz dedi.

Fatih Yıdız
1930 Bafraspor Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum