1930 BAFRA SPOR NEVŞEHİR KAMPINDA İLK İDMANINA ÇIKTI

1930 BAFRA SPOR NEVŞEHİR KAMPINDA İLK İDMANINA ÇIKTI

2013-2014 Sezonunda Spor toto 3 Ligde 3. Grupta mücadele edecek olan 1930 Bafra Spor Nevşehir Kaymaklı’da 10 günlük kampa girdi.

A+A-

Teknik heyet ve futbolcularla kampa giren takım ilk idmanını otelin sahasında pazartesi günü sabah antrenmanıyla başladı.

                Kamp esnasında günde sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanlarla çalışmalarını sürdürecek. Bu esnada takımın içine yeni transferler ilave edilecektir. 1 Eylül’de yapılacak olan ilk maça tam anlamıyla başlayabilmek adına güzel bir kadro oluşturarak sezonu güzel bir şekilde geçirmek için bu kampın oldukça yüksek seviyede faydası olacaktır. Kampta bulunan takımın kadrosunda oldukça bafra’lılar oluşturmaktadır.

                Kamp konusunda açıklamada bulunan takımın teknik patronu Levent Numanoğlu; bu dönemki sezon için Nevşehir Kaymaklı’da 10 günlük bir kampa girdik. İlk olarak pazartesi günü sabah antrenmanımızla startımızı verdik.  Günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımımızı genelde gençlerden oluşturduk. Takımımızın büyük bir kitlesini Samsun ve Bafra’dan oluşturduk. Tabiî ki bu arada nokta transferlerimiz de olacaktır. Güçlü,dinamik,enerji dolu ve birliği,beraberliği her zaman koruyacak olan bir takım oluşturmayı hedefledik. Sonucumuz da inşallah güzel olur. Bu arada kamp esnasında 3 veya 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Maddi ve manevi desteklerde bulunan Bafra belediye başkanı Zihni Şahin, Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum dedi.       

imag0811.jpgimag0812.jpgimag0831.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.