1930 BAFRA SPOR HACINABİSPOR İLE MORAL BULDU

1930 BAFRA SPOR HACINABİSPOR İLE MORAL BULDU

Spor Toto 3. Lig takımlarından 1930 Bafraspor hazırlık maçında moral buldu.

A+A-

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından 1930 Bafraspor, bu hafta kendi evinde oynayacağı Belediye Vanspor maçı hazırlıklarını Samsun Süper Amatör Küme takımlarından Bafra Hacınabispor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Ligde bir türlü şansızlıkları yenemeyerek umduğunu bulamayan ve ligin dibine demir atan 1930 Bafraspor, oynadığı hazırlık maçını 5-0 kazanarak moral buldu.
1930 Bafraspor içinde bulunduğu kötü gidişata son vermenin çarelerini arıyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak kötü gidişatın nedenlerini masaya yatırıyor. Lige tutunmak ve ateş hattından kurtulmak için çaba sarf ederek çözüm yolları arayan kırmızı-siyahlı kulüpte gözler bu hafta oynanacak Belediye Vanspor maçına çevrildi.
Üstü üste alınan başarısız sonuçların ardından ligin dibine demir atan 1930 Bafraspor’da dönüm noktası olarak Belediye Vanspor maçına odaklanan teknik heyet ve sporcular, sahadan 3 puanla ayrılıp kötü gidişe ‘dur’ demenin hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.