1930 BAFRA SPOR  AĞIRLIK ÇALIŞMALARI YAPTI

1930 BAFRA SPOR AĞIRLIK ÇALIŞMALARI YAPTI

2011-2012 Sezonunda 3. Ligde mücadele eden 1930 Bafra Spor

A+A-

Yaşam Spor Kulübünde takım halinde 1.5 saatlik süren bir zaman zarfı içerisinde Takımın Teknik patronu Turgay KAYNAK ve Yardımcı Hoca Hayrullah YILMAZ nezaretinde ağırlık çalışmaları yaptılar.

Tesislerde kampını sürdüren 1930 Bafra Sporun kampın bu 2. Günün de sabahleyin ağırlık çalışamaları yaparken öğleden sonra ise çim sahada antremanlarını sürdürdü.

Kısa açıklamada bulunan takımın Teknik Patronu Turgay KAYNAK; kampımızı kendi tesislerimizde güzel bir şekilde sürdürüyoruz. Her gün sabah ve öğlen sonunda antremanlarımıza devam ediyoruz. Kampımızın bu 2. Gününde Yaşam Spor Kulübünde 1.5 saatlik bir çalışma yaptık. Bu çalışmalar esnasında ilk olarak kültür fizik, germe ve açma ile başladık. Takımda 2 li gruplar halinde cardio, ağırlık ve güç performansı artırıcı istasyon çalışmaları yaptık. Oldukça güzel birşekilde yapılan çalışmalarımızda 2. Dönemde aramıza katılan futbolcularda bulundular. Öğlen sonunda ise yine 1.5 saatlik süren antremanlarımızı yaptık. 2. Devre adına güzel bir başlangıç için her günümüzü dolu dolu çalışmalarımızı sürdürürek Bafra’ya yakışacak bir takım hazırlıyoruz. Bu arada Belediye Başkanı Zihni Şahin’e, kulüp başkanı Hüseyin ÇAMAŞ ve yönetimine, antremanlarımızı izlemeye gelen taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ben ve teknik heyetim ve futbolcularım olarak yalnız olmadığımızı hissettirilmek bizi oldukça gurulandırıyor dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.