19 Mayıs'ta zincirleme kaza 3 yaralı

19 Mayıs'ta zincirleme kaza 3 yaralı

19 Mayıs ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

A+A-

KAMYONET TARLAYA UÇTU, OTOMOBİL TAKLA ATTI


Kaza, 19.00 sıralarında Samsun-Sinop yolu Dereköy mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Samed U. İdaresindeki 55 JF446 plakalı otomobili ile Sinop istikametine seyir halinde iken aynı istikamette seyir halinde olan  Onur Ö. A. idaresindeki 55 BAH 19 plakalı açık kasa kamyonet ile çarpıştı. Kamyonet yolun sağ kısmında bulunan tarlaya yuvarlandı. Otomobil kamyonete çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette gitmekte olan Süleyman G. idaresindeki 55 YF 958 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. Çarpma sonucu otomobil orta refüjde takla attı. Meydana gelen kazada açık kasa kamyonette bulunan ve otomobilde bulunan Fatma A., Ali Tunahan A. ile otomobil sürücüsü Samed U. yaralandı. 

Facia ucuz atlatıldı

Olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. Yaralılar buradaki müdahalenin ardından cankurtaranlar ile 19 Mayıs Devlet Hastenesi ile Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi (OMÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

19-mayista-zincirleme-kaza-3-yarali-1.jpg19-mayista-zincirleme-kaza-3-yarali-2.jpg19-mayista-zincirleme-kaza-3-yarali-3.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.