19 Mayıs’ta Yeniden Refah rüzgarı

19 Mayıs’ta Yeniden Refah rüzgarı

19 Mayıs ilçesi Yenıden Refah Partisi’nin düzenlediği yeni katılımcılara rozet takma etkinliğinde konuşan Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, yerel seçimlerde Yeniden Refah rüzgarı eseceğini söyledi.

A+A-

19 Mayıs ilçesi Yenıden Refah Partisi’nin düzenlediği yeni katılımcılara rozet takma etkinliğinde konuşan Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, yerel seçimlerde Yeniden Refah rüzgarı eseceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yerel seçimlerin startının verildiğini belirterek, milletin yeni bir adres aradığını, o adresin de Yeniden Refah Partisi olduğunu belirtti.

Samsun 19 Mayıs’ta çok sayıda vatandaşa rozet takma törenine katılan eski bakan Suat Kılıç, yaptığı konuşmada, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu söyleyerek, “Bu bağlamda gecemizi gündüzümüze katarak dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yolda yürürken asla dedikodu ve iftiralara kulak asmayacağız. Yerel seçimlere kadrolarımızla hazırlanıp halkımıza en güzel hizmetleri yapmanın temelini atacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin birleştirici yaklaşımlarının millet nezdinde takdir gördüğünü, milletin birlik ve beraberlik noktasından hareketle partilerini tercih edeceğini açıklayan Suat Kılıç, gençlere 150 bin liralık faizsiz evlilik kredisi verileceğinin vaadedildiğini hatırlattı. Kılıç, “Bunun takipçisi olacağız.Hayatın zorlaştığı bu süreçte gençlere faizsiz evlilik kredisinin mutlaka verilmesi gerekir” diye konuştu.

Fındık fiyatlarının 3 dolara sabitlendiğini, bu durumun fındık üreticisinin aleyhine işlediğini ifade ederken, kendisi kahvede oturup başka illerden fındık toplatmak için mevsimlik işçi getirten çiftçiyi de eleştiren Suat Kılıç, eğtiye eğri doğruya doğru diyeceklerini vurguladı.

Siyasete gönül veren genç politikacılara nasihatlerde de bulunan Kılıç ailenin önemine işaret etti.

Kılıç, şunları söyledi: “Türk milletinin güçlü olmasının sebebi aile bağlarının güçlü olmasıdır. Bu ülke 2001 krizini aile bağlarının kuvvetli olması sayesinde atlattı. O nedenle işinizi ihmal etmeyin, parti çalışmaları ve toplantılardan sonra mutlaka evinize gidin. Çpluk çocuğunuzla vakit geçirin. Sağda solda dedikodu yapmayın. Eve giderken namaz vakti girmişse mutlaka camiye gidin namazınızı kılın, imamla müezzinle selamlaşın, cemaate güler yüz gösterin, evinize geçen. Ben bakan olduğum dönemde bile bu hassasiyetle ülkeme hizmet ettim. Evde hanımının duasını almayan hiçbir erkek hayatta başarılı olamaz.”

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı’na yeni atanan İbrahim Yaşar’ı tebrik eden Kılıç, ilde yeni bir yapılanmayla Samsun teşkilatının tüm Türkiye’ye örnek olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yeniden Refah Partisi’nin Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ise bir çiçekle bahar olmayacağını, her baharın bir çiçekle başlayacağını kaydederek, “Hakk’a hizmet etmeyen batılın hizmetkarıdır. Bizim safımız belli. Her daim doğrulukla, dürüstlükle hareket edip dinimize, milletimize, devletimize hizmet edeceğiz. Bu yolda tüm teşkilatlarımız seferber olacak. Bu seferberlikte kırgınlık ve dargınlıkları geride bırakacağız. Geçmişin hesabını yaparken geleceğimizi heba etmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bu arada, partiye yeni katılan 100 kişiye parti rozeti takıldı. 19 Mayıs İlçe Başkanı Enver Şenocak, Genel Başkan Yardımcısı eski Bakan Suat Kılıç, İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun Kurucu İl Başkanı Suat Zor ve diğer katılımcılara bir teşekkür konuşması yaptı.19-mayista-yeniden-refah-ruzgari1.jpg19-mayista-yeniden-refah-ruzgari4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.