19 MAYISTA LGS HEYACANI

19 MAYISTA LGS HEYACANI

19 Mayıs İlçesinde 396 öğrenci  iyi bir lise için sınavda ter döktü.

A+A-

Ortaöğretimi tamamlayarak liseye geçecek olan öğrenciler, LGS’ye girdi. Sınavda başarı gösteren öğrenciler adres gözetmeksizin diledikleri okullara girebilecek. LGS’nin ilk oturumu saat 09.30’da başladı. Birinci oturumda, öğrenciler; 8’inci sınıf Türkçe, din kültürü ve ahlak bilgisi, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil sınavlarından sorumlu oldu. İkinci oturumdaysa öğrenciler; matematik ve fen bilimleri sorularını cevaplayacak. Öğrenciler, sözel bölümde toplam 50 soru, sayısal bölümde ise toplam 40 soru cevapladı.
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM
19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol,”LGS sınavı için okullarımızda hijyen koşulları sağlanmış olup gereken tüm tedbirler alınmış durumda. Öğrencilerimiz Bütün bir yıl boyunca çalışarak emeklerinizin karşılığını alacakları gün geldi. Her şey gönlünüzce olsun sevgili yavrularımız, hepinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum ”dedi.
HARUN YAZICI

19-mayista-lgs-heyacani-1.jpg19-mayista-lgs-heyacani-2.jpg19-mayista-lgs-heyacani-4.jpg19-mayista-lgs-heyacani-5.jpg19-mayista-lgs-heyacani-7.jpg19-mayista-lgs-heyacani-6.jpg19-mayista-lgs-heyacani-9.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.