19 Mayıs'da 3.Geleneksel İftar Yemeği

19 Mayıs'da 3.Geleneksel İftar Yemeği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs ilçesinde 3. geleneksel toplu iftar programı düzenledi. İftar programına vatandaşlar beklenenin üzerinde katılım gösterdi.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hükümet Konağı park alanında gerçekleşen toplu iftar programına Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş,19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
İftar öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi.  İlçe halkının da sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkalar, iftarın ardından halka hitap etti.
Vatandaşlarla iç içe iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “Toplu iftar yemeğine gelen, aynı masa etrafında bizimle birlikte oruç açan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Burayı gül bahçesine çevirdiniz. Allah sizden razı olsun. Ramazan demek, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve paylaşmak demektir. Bu akşam, tüm bu güzellikleri bir kez daha sergilediniz. Rabbim Ramazan dualarınızı ve orucunuzu kabul etsin.İnşallah seneye 4.sünü düzenleyeceğimiz iftarımızı yeni meydanımızda gerçekleştiririz. Bayrama kadar bir daha gelemeyebiliriz. O yüzden Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. ” şeklinde konuştu.
İlçede gerçekleşen yatırımların devam edeceğini dile getiren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, halkın kendilerine olan güvenini hiç zaman boşa çıkarmadıklarını da sözlerine ekledi.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı konuşmada; Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetleri Cenab-ı Hakk kabul buyursun. Bu sene iftar yemeği programını geçtiğimiz yıllara göre biraz daha düzenli ve kalabalık oldu. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.dedi
Büyükşehir Belediyemizin ilçemize gerçekleştirdiği ve gerçekleştirecek olduğu projelerle birlikte modern ve yaşanabilir bir 19 Mayıs için çalışıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey olmak üzere tüm bürokratlarına teşekkür ediyorum. dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.