19 Mayıs Müftülüğü Asansörüne Kavuşuyor

19 Mayıs Müftülüğü Asansörüne Kavuşuyor

19 Mayıs İlçe Müftüsü Hüseyin Gargı; “Göreve başlar başlamaz, eksikliğini fark ettiğimiz durum olarak müftülüğümüze asansör kazandırmak için kollarımızı sıvadık ve icraata başlamış olduk.

A+A-

“Yaşlı Ve Engelli Kardeşlerimiz İçin”

19 Mayıs İlçe Müftüsü Hüseyin Gargı; “Uzun yıllar müftülük binamıza hasret kalan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın müftülüğümüze çıkamadığı ve zorluk çektiğini, özelliklede hac seminerlerinde kardeşlerimizin müftülük binamıza çıkmasında sıkıntılar yaşanıyordu. İlk faaliyetimiz buradaki eksikliğin giderilerek bir asansör yaptırmak oldu.

Hayırsever Meryem ve Zeynep Esmer kardeşlerimizin maddi yardımları, Akşen Asansör Firması, Murat Acar, Mustafa Şenocak kardeşlerimiz ile Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Şaban Şenocak hocamızın destekleriyle yapılıyor” dedi.

Müftü Hüseyin Gargı; “180 Bin TL’ye mal olacak asansör 19 Mayıs Müftülük binası dışarısından kanun ve yönetmeliğe uygun yapılacaktır. Bize desteği olan tüm kardeşlerimizden hayır ve güzel işlerde rabbim beraber çalışmayı nasip eylesin” dedi. Başta hayır sahibi hanım efendiler olmak üzere Aksen Asansör Firmasına ve Kur'an Kursu Öğreticimiz Şaban Şenocak Hocamıza vermiş oldukları bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum dedi

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.