19 Mayıs İstişare Toplantısı`nda IPARD 2 anlatıldı

19 Mayıs İstişare Toplantısı`nda IPARD 2 anlatıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası`nın 19 Mayıs üyeleriyle yaptığı istişare toplantısında IPARD 2 anlatıldı.

A+A-

19 Ocak Salı akşamı 19 Mayıs Turan Usta Tesislerinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra İŞKUR Müdürü Yakup Erkenli, Toker Tarımsal Mühendislik ve Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi İncilay Toker ve 19 Mayıslı üyeler katıldı. 

Toplantıda IPARD 2 ile alakalı sunum gerçekleştiren İncilay Toker, yenilenen hibe oranları ve yatırım alanlarını anlattı. TKDK`nın desteklerinden ve hibe oranlarından ayrıntılı olarak bahseden Toker, 19 Mayıslı üyelerden beğeni topladı. 

İncilay Toker`in ardından söz alan İŞKUR Müdürü Yakup Erkenli çalışmalarından ve çalışma alanlarından bahsederek bilgi aktarımında bulundu. Son olarak ise Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, "Çevremize bu denli imkanların, bölgemize daha fazla yatırımların ve yenilikçi fikirlerin oluşmasına vesile olabileceğini düşünüyorum. Katılan üyelerimiz ve IPARD 2 sunumunu yapan Ziraat Yüksek Mühendisi İncilay Toker`e çok teşekkür ediyorum" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.