19 Mayıs İlçesinde'Cami ve Hayat'  Konulu Konferans Düzenlendi

19 Mayıs İlçesinde'Cami ve Hayat'  Konulu Konferans Düzenlendi

19 Mayıs İlçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt'un konuşmacı olarak katıldığı 'Cami ve Hayat' konulu konferans düzenlendi.

A+A-

19 Mayıs İlçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle,19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt'un konuşmacı olarak katıldığı 'Cami ve Hayat' konulu konferans düzenlendi.

Konferansa katılan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen 'Cami ve Hayat' konulu konferansa katıldık. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hemşerilerimizin büyükten küçüğe her yaşta ibadetlerini rahatlıkla yapabilmeleri için bizlerde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Camiler bizim evimizdir,ibadethanelerimizdir.” Dedi.

Program sonunda 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt'a plaket taktim ederken, hafta münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerede ödüllerinitaktim etti.

11-800x530.jpg12-800x530.jpg13-800x530.jpg14-800x530.jpg15-800x530.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.