19 Mayıs İlçesinde Vefa Ziyaretleri Sürüyor.

19 Mayıs İlçesinde Vefa Ziyaretleri Sürüyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven,birlik, beraberlik ve kardeşlik düsturu ile partiye hizmet etmiş teşkilat mensuplarına vefa ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

A+A-
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat mensupları, partiye hizmet vermiş teşkilat mensuplarını ziyaret ederek; hem sohbet ediyor, hem de fikir alışverişinde bulunuyor.
Vefa ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve İlçe Başkanı Fatih Seven, Eski Belediye Meclis Üyelerinden Ferah Kaçmaz, Halil Uzun ve Eski kadın kolları başkanı Gülay Demirbağ’ı ziyaret etti. Vefa ziyaretleri kapsamında her hafta 15 mahallede farklı ev ziyaretleri gerçekleştiren teşkilat üyelerine eşlik eden Başkan Osman Topaloğlu, ‘’Vefa ziyaretleri kamuoyunda da olumlu etki yaratıyor.’’ dedi.
Ziyaretlerde birlik ve beraberlik vurgusu yapan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Parti büyüklerimize ve partimizin kurulmasında emeği olan herkese saygımız var. Birlik ve beraberlik için AK Parti dava bilincini devam ettiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerek yerel yönetim olarak gerekse hükümet yatırımları olarak ilçemize
bugüne kadar 500 milyon liralık hizmet kazandırdık. İlçe teşkilatımızla birlikte bu hizmetleri daha yukarıya çıkartmaya gayret gösteriyoruz. Ülke olarak ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yakaladığımız istikrar sayesinde çok büyük sıkıntılardan kurtulduk, Ne olursa olsun, buna sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız” dedi.
19-mayis-belediyesi-osman-topaloglu-b.jpg19-mayis-belediyesi-osman-topaloglu-s.jpg19-mayis-belediyesi-osman-topaloglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.