19 Mayıs İlçesinde Gaziler Günü Kutlandı

19 Mayıs İlçesinde Gaziler Günü Kutlandı

19 Mayıs ilçesinde, 19 Eylül Gazileri Anma Günü münasebetiyle program gerçekleştirildi.

A+A-

Anma Programı saat 10.00’da 19 Mayıs Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.
19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Açıklamada bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Bu gün bizler ülkemiz üzerinde özgürce yaşayabiliyorsak bunu kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar bağımsız yaşatmak uğruna gösterdikleri kahramanlıkları hiçbir zaman unutmayacağız. Gazilerimiz ile gazi ve şehit yakınlarına sahip çıkmak, itibarlarının korunması ve hak ettikleri koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için her türlü çabaya destek olmak öncelikli görevlerimiz arasında olmaya devam edecektir.
Bu vesile ile bu anlamlı günde başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerinin muhafazası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler. Siz kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım. ”Dedi.


19-mayis-ilcesinde-gaziler-gunu-kutlandi.jpg19-mayis-ilcesinde-gaziler-gunu-kutlandi-001.jpg19-mayis-ilcesinde-gaziler-gunu-kutlandi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.