19 Mayıs İlçesi’nde Gaziler Günü kutlandı

19 Mayıs İlçesi’nde Gaziler Günü kutlandı

19 Mayıs İlçesi’nde 19 Eylül ‘Gaziler Günü’ kapsamında Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

A+A-

Törene 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen,19 Mayıs Garnizon Komutanı Üstteğmen Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, daire amirleri gaziler ve şehit aileleri katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Gaziler günü dolayısıyla yaptığı konuşmada; 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlarken başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin cumhuriyetten bu yana birlik ve beraberliği uğruna hayatını feda eden tüm şehitlerini ve bugün onlarla birlikte olmaktan, onların gününü kutlamaktan büyük onur duyduğumuz kahraman gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Sahip olduğumuz tüm değerleri, başta cumhuriyetimiz ve özgürlüğümüz olmak üzere şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu ülkenin birlik ve beraberliği uğruna cumhuriyetten bu yana her cephede, her koşulda savaşmış, bugün bizlere en büyük emanet, onur ve sorumluluk olarak kalmış gazilerimizin bu gününü kutlamanın büyük bir heyecanını duyuyorum. Şehitler nurlanan kahramanlardır. Gaziler de nurlanan şehitlerin yanında aynı safta savaşan, onurlanan yaşayan kahramanlardır. Onlarla millet olarak bir kez daha gurur ve onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Gazilere çiçek taktim etti.Törenin ardından protokol üyeleri,gaziler ve şehit aileleri ile  birlikte yemeğe geçildi.

19-mayis-gaziler-gunu.JPG19-mayis-gaziler-gunu-001.JPG19-mayis-gaziler-gunu-002.JPG19-mayis-gaziler-gunu-003.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.