19 Mayıs ilçe sakinleri doğa için pedal çevirdiler

19 Mayıs ilçe sakinleri doğa için pedal çevirdiler

19 Mayıs Belediyesi 6. Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Bisiklet Gezisi yapıldı.

A+A-

19 Mayıs Belediye tarafından düzenlenen, yaklaşık 300 kişinin katıldığı bisiklet gezisi ilçe merkezi saat kulesi önünde başladı ve Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksinde son buldu.

Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişlerin sonunda 2 adet de bisiklet hediye edildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; Ülkemizde milli iradeye karşı yapılan darbe girişiminde hayatını kaybeden, sivil, asker, polis tüm halkımıza Allah’tan rahmet, Türk Milletine sabırlar diliyorum. Halkımızın dik duruşu sayesinde amacına ulaşamayan bu darbeci zihniyeti kınıyorum. Her türlü yanlış harekete inat etkinliğimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. dedi.

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bisiklet gezimiz bu yılda ülkemizdeki tüm olumsuzluklara rağmen büyük ilgi gördü. Bu etkinliğimizi başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşımızı sağlıklı yaşama ve spora yönlendirmek için yapmaktayız “dedi.

19-mayis-ilce-sakinleri-doga-icin-pedal-cevirdiler.JPGwww.bafra55.net-19-mayis.JPG19-mayis-ilce-sakinleri-doga-icin-pedal-cevirdiler-001.JPG19-mayis-ilce-sakinleri-doga-icin-pedal-cevirdiler-002.JPG19-mayis-ilce-sakinleri-doga-icin-pedal-cevirdiler-003.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.