19 MAYIS BELEDİYESİNDEN YENİ YIL MÜJDESİ

19 MAYIS BELEDİYESİNDEN YENİ YIL MÜJDESİ

Hizmet-iş Sendikası ile 19 Mayıs Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelindi.

A+A-
Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uyum içinde çok kısa sürede karşılıklı hoşgörü ve anlayışla uzlaşı sağlandığını söyleyen Hizmet-iş sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun; “Yapılan bu anlaşma ile çalışan arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler sağladık, Biz Hizmet-iş Sendikası olarak Çalışan arkadaşlarımızın emeğinin karşılığını alabilmeleri için büyük bir çaba gösteriyoruz, bu çabamıza karşılık olarak 19 Mayıs Belediye Başkanı Sayın Osman Topaloğlu’da büyük bir hassasiyet ve duyarlılık göstererek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir, Belediye Başkanımıza gösterdiği Hassasiyet ve duyarlılığından dolayı şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.
 
Uzun; ”Biz her zaman olduğu gibi çalışan arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda ve daha iyi imkânlarda çalışabilmeleri için çaba gösteriyoruz, gösterdiğimiz bu çabanın karşılığını da alıyoruz, Bugün imzalamış olduğumuz Toplu iş sözleşmesiyle birlikte Çalışan arkadaşlarımızın Ücretleri başta olmak üzere diğer yardımlar ve Çalışma koşulları ile birlikte arkadaşlarımızı rahatlatacak birçok konuda uzlaşı sağlayarak imzaları attık. İmzalanan bu Toplu İş Sözleşmesinin bütün çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ diye konuştu.
 
Sözleşmenin 2 yıllık olduğunu belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bu toplu sözleşme ile çalışanlarımıza % 15 oranında zam yaptık. Göreve geldiğimiz ilk günden beri işçimizin, memurumuzun maaşlarını geciktirmeden ödemekteyiz. Belediyemizin imkânlarını zorlayarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İşçilerimizin emeğine ve alın terine saygılıyız. Toplu iş sözleşmemiz hepimize hayırlı olsun. Toplu sözleşmenin öncelikle ülkemize,19 Mayıs’ımıza, belediyemize, işçi arkadaşlarımıza ve çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi
 
Konuşmaların ardından Başkan Osman Topaloğlu ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun tarafından sözleşme imzalandı.
119-mayis-belediyesinden-yeni-yil-mujdesi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.