19 Mayıs Belediyesi’nden 1200 Adet Yardım Paketi

19 Mayıs Belediyesi’nden 1200 Adet Yardım Paketi

COVİD-19 salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve yardıma muhtaç ailelere, Mahalle muhtarlarıaracılığıyla ulaşan 19 Mayıs Belediyesi ekipleri 38 mahallede 1200 adet gıda yardım kolisi dağıtıyor.

A+A-

İlçede bulunan yardıma muhtaç aileleri titizlikle tespit eden 19 Mayıs Belediyesi ekipleri bir hafta içerisinde 1200 aileye yardım ulaştırdı.
Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Bir hafta içerisinde ilçemizde 1200 aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Mahalle Muhtarlarımız ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfımızdan aldığımız listeleri karşılaştırarak oluşturduğumuz isim  listelerini tekrar mahalle muhtarlarımızla kararlaştırıp gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir çaba sarf ettik ve kapı kapı dolaşarak bu paketleri evlerine ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz.
Ayrıca VEFA Destek hattımız aracılığıyla ekiplerimiz 24 saat süreyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza da ayrıca ilçemiz adına teşekküre ediyorum.’’dedi. 

19-mayis-belediyesinden-1200-adet-yardim-paketi-1.jpg19-mayis-belediyesinden-1200-adet-yardim-paketi-2.jpg19-mayis-belediyesinden-1200-adet-yardim-paketi-3.jpg

19 Mayıs Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.