19 Mayıs Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının YKS ücretini ödeyecek

19 Mayıs Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının YKS ücretini ödeyecek

19 Mayıs Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler ile yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle kapanan işyerlerinde çalışan ailelerin üniversite sınavına hazırlanan çocuklarının 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021YKS) ücretini karşılayacak.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; “Her alanda halkımıza hizmet etmek çok önemlidir. Bizim için en önemli hizmet geleceğimize yatırım yapmaktır. Bu anlamda sosyal yardım alan ailelerimizin ve pandemi döneminde kapanan işyeri çalışanlarımızın çocuklarının 2021 YKS ücretlerini biz karşılayacağız. 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirleyeceği, sosyal yardıma alan ailelerimizin ve pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntı çeken ailelerimizin yükseköğretim kurumları sınavına girecek olan çocuklarının başvuru ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacaktır.” Dedi.
19 Mayıs Belediyesi daha önce de, ilçe milli eğitim müdürlüğünün belirlediği ihtiyaç sahibi 350 öğrencilerin tamamının tablet ihtiyacını karşılamıştı. Ayrıca Okula hoş geldin kırtasiye setleriyle ilkokul öğrencilerini, soru bankası kitaplarıyla LGS sınavına girecek öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

osman-topaloglu-001.jpgosman-topaloglu-yardim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.