‘’19 Mayıs Belediyesi 2.Çocuk Kitapları Günleri Başladı.’’

‘’19 Mayıs Belediyesi 2.Çocuk Kitapları Günleri Başladı.’’

19 Mayıs Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında “ 19 Mayıs Belediyesi 2.Çocuk Kitapları Günleri “ etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

19 Mayıs Belediyesinin, çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için hazırladığı “2. Çocuk Kitapları Günleri” 26 Kasım - 28 Kasım tarihleri arasında saat: 09.00 ile 18.00 arası, 19 Mayıs Belediyesi Hizmet Binasında bulunan salonda düzenleniyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ’’Belediye olarak çocuklara kitap sevgisini aşılamak ve okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olmak amacı ile geçen yıl ilkinin düzenlediğimiz çocuk kitapları günü etkinliğimizi bu yılda devam ettiriyoruz.’’ Dedi

Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine doğru ilerlediğini kaydeden Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Türkiye, dünyaya yön veren ve yine barışı ve sevgiyi inşa eden bir ülke olacak. Bunlar, bizim yarınımız olan yavrularımızla sağlanacak. Bunun içinde çocuklarımızın milli ve manevi değerler doğrultusunda yetişmesine önem veriyoruz.               Teknolojinin hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde, hızla tükettiğimiz değerleri yeniden kazanmak ve kitaplarla kucaklaşma adına kitap günleri bir fırsat. Tüm hemşeHrilerimi kitap günlerini ziyaret etmeye ve kitap okumaya davet ediyorum ".Dedi.

Yazarlar öğrencilere kitaplarını tanıtıp sorularına cevap vererek öğrencilerin aldıkları kitapları imzaladılar.

Açılışa 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Bölük Komutanı Serkan Kalınbacak ,19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Akdoğan,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol,daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ,öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

19-mayisda-cocuk-kitap-fuari.jpg19-mayisda-cocuk-kitap-fuari-3.jpg

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.