19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferini kutlarken unutmamamız gereken şudur ki; şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar bizlere emanet edilmiştir.

A+A-

Bu topraklara sahip çıkarak, çağdaş geleceğe yol gösterici olan Atatürk’ün işaret ettiği evrensel değerlerle yürümeli, medeniyetimizin yükselmesi için canla başla çalışarak geleceğimizi inşaa etmeliyiz.

Bu gün tarihin her döneminde insanlığın ibret milletimizin ise iftiharla anacağı Çanakkale Zaferinin 101.yıl dönümünü kutluyoruz . Çanakkale Zaferi Türk insanının bütünlüğü ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda neler başarabileceğini gösteren bir kurtuluş destanıdır. İşgalci ve sömürgeci batılı devletlerin kudretlerine dayanarak giriştikleri bu küstah, müteşebbis, milletimize ve insanlığa kurtuluşun yolunu göstermesi bakımından çok önemlidir.

Unutmayalım ki Çanakkale zaferi sırf askeri bir zafer değildir.Hür, eşit ve özgür insanların askeri ile genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ortaklaşa kazandığı bir zaferdir. Çanakkale zaferi milletimizin zaferidir”.

Bize inancı ve bilgileri doğrultusunda ışık tutarak mücadele bilincini aşılayan ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Osman Topaloğlu

19 Mayıs Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.