18 Mart Çanakkale Zaferine Bafra’da Duygusal Kutlama Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferine Bafra’da Duygusal Kutlama Düzenlendi

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü dolayısı ile Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde duygusal kutlama yapıldı.

A+A-

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü dolayısı ile Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde duygusal kutlama yapıldı.
Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezindeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bafra Atatürk Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Murat Atmaca yaptı.
Şehitler için Bafra İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Erden Aşcı tarafından aşrı şerif okundu. Dua edildi. Günün anlam ve önemini belirten şiirin okunmasını ardından ödül töreni yapıldı.
Skeç gösterisinin ardından Halk Oyunları Ekibi, Koro, Oratoryo sunumunun ardından öğrencilerin hep birlikte ‘’ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ‘’ diyerek anlamlı 18 Mart Şehitler Günü Çanakkale yazılı afişi açmaları duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkan Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Kd.Bnb. Adalet Gökcan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Müftüsü İbrahim Memiş, daire amirleri, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Adayları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-001.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-002.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-003.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-004.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-005.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-006.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-007.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-008.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-009.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-009.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-010.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-011.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-012.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-013.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-014.jpeg18-mart-canakkale-zaferine-bafrada-duygusal-kutlama-duzenlendi-015.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.