17 Ekim'de İstanbul'da Bafralılar rüzgarı esecek

17 Ekim'de İstanbul'da Bafralılar rüzgarı esecek

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonun (BADEF) 4.olağan kongresi 17 Ekim 2021 tarihinde pazar günü Bayrampaşa Bafralılar Derneği&İst.Bafraspor kulübü Sosyal Tesisleri Ertuğrulgazi Parkı içinde saat : 12’de yapılacak.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonun (BADEF) 4.olağan kongresi 17 Ekim 2021 tarihinde pazar günü Bayrampaşa Bafralılar Derneği&İst.Bafraspor kulübü Sosyal Tesisleri Ertuğrulgazi Parkı içinde saat : 12’de yapılacak.

Kısa adı ( BADEF ) olan İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Hacıoğlu tekrar aday olduğunu açıkladı..

Hacıoğlu yaptığı kısa açıklamada,’’Başkanlığını yapmış olduğum (BADEF) İstanbul Bafra Dernekler Federasyonun yapılacak olan 4. olağan kongresinde Dernek Başkanları ve Yönetim Kurullarının teveccühleriyle tekrardan adayım.’’ dedi.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı özel açıklamada,’’ İstanbul’a gelişimden bu yana, STK çalışmalarını da işimin, yaşamımın ayrılmaz bir parçası olarak görmekteyim ve de bu işi başarıyla yürüttüğüme kalben inanmaktayım. 1968 yılı Samsun-Bafra doğumluyum. Lise tahsilimi tamamladıktan sonra 1997 yılında İstanbul’a geldim. Ticaretle uğraşmaktayım.  İstanbul-Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul-Bafraspor kurucu üyeliği ve yönetim kurullarında görev aldım. Samsun’umuzun  güzide ilçelerinden olan baba ocağımız olan Bafra’mızı temsil aşamasında, İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerimizin sayıları artması sebebiyle 2015 yılında BADEF- Bafra Dernekler Federasyonu’nu 5 derneğimizle  kurduk ve kurucu başkanlığı üstlendim ve halen başkanlığa devam ediyorum. Şu anda 14 dernek ve İstanbul Bafraspor Kulübümüz (İstanbul’da Samsunluların bayrağını taşıyan tek spor kulübü olma özelliğini taşımaktadır.) ile birlikte güç birliği yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Sosyal ve kültürel anlamda, Federasyonumuz Bafra’daki tüm resmi kurumlarla beraber istişareler içerisinde olup, çalışmalarımızda imkanları azami ölçüde kullanıyoruz.  Gerek BADEF yönetim kurulu, gerek İstanbul Bafraspor kulübü yönetimi ve gerekse tüm bağlı dernek başkanları ile 24 saat istişare halinde olup tüm hemşerilerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.  Samsun meşalesini yakmak ve İstanbul’da en yükseklere çıkarabilmek için yıllardır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bu anlamda, hep beraber olduk ve hemşerilerimize çok keyifli güzel günler yaşattık ve bundan bizlerde çok memnun olduk, keyif aldık. Bu beraberlik ve çalışmaların büyüyerek devam etmesini yüce Allah’tan (cc) diliyorum. Bizim asıl hedefimiz İstanbul’da hemşerilerimize güzel hizmetler sunmaktır. Sosyal etkinlikler yaparak İstanbul’da Bafra ve Samsunumuzun sesini gür olarak duyurmaya çalışıyoruz. BADEF  olarak sosyal hayatın içinde aktif projeler üretmeye çalışıyoruz.
Biz Bafralı olarak Samsun sevdalısıyız. Bizler her ne kadar Bafralı olsak ta bütün ilçelerimizle birlikte Samsunluyuz ve Samsunlu olmaktan da büyük gurur duyuyoruz Memleketimize hizmet etmek bizim için bir onurdur.’’dedi.

17-ekimde-istanbulda-bafralilar-ruzgari-esecek-2.jpg17-ekimde-istanbulda-bafralilar-ruzgari-esecek-3.jpg17-ekimde-istanbulda-bafralilar-ruzgari-esecek-4.jpg17-ekimde-istanbulda-bafralilar-ruzgari-esecek-5.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.