15 Temmuzu Unutturmayacağız.

15 Temmuzu Unutturmayacağız.

19 Mayıs’ta Ortaokul Öğrencilerine 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ile ilgili 19 Mayıs Hamidiye İmam Hatip Lisesi Şehit Eren Bülbül Konferans salonunda seminer verildi.

A+A-

19 Mayıs’ta Ortaokul Öğrencilerine 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ile ilgili 19 Mayıs Hamidiye İmam Hatip Lisesi Şehit Eren Bülbül Konferans salonunda seminer verildi.

19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer DEMİRKOL tarafından Ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik Seminerde söz alan 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, “Bu güzel vatanın atalarımız tarafından bize bin bir zorluklarla miras bırakıldı. Bulunduğumuz konum ve memleketimizin sahip olduğu kaynaklar nedeniyle tarihten günümüze düşmanlarımız hiç bitmedi. En son sınavımız hain FETÖ terör örgütüyle oldu. 1970’li yıllarda faaliyete başlayan Hain örgüt lideri  Gülen, zeki gençlerimizi yanına çekerek, finans dünyasında da hakimiyet sağlayarak hızla büyümeye ve gelişmeye başlamıştır. Devletin kılcal damarlarına sızmayı başarmış, askeriye, emniyet ve adliye teşkilatında hakimiyetini artırarak 2010’lu yıllarına geldiğinde çok güçlü olmuşlardır. Artık siyasi hükümet ve devlet kurumları ile kavga etmeye ve hakimiyet kurmaya çalışmaya başlamışlardır. Bu uğurda dış güçlerle ittifaklar yapmışlar, her türlü hainliği yapmaktan geri durmamışlardır. MİT tırlarını durdurarak dünya kamuoyu nezdinde ülkemizi teröristlere silah satan bir ülke olarak lanse etmeye çalışmışlar, MİT mensuplarımızın listesini hain PKK terör örgütüne verme ihanetini de göstermişlerdir. 2016 yılı temmuz ayına geldiğinde iyice gemi azıya almışlar, 15 Temmuz 2016 akşamı darbe girişiminde bulunarak , hain mensupları tarafından ele geçirilen, tank, uçak ve helikopterler ile masum halkımızı bombalamışlar, 240 tan fazla şehit vermemize, yüzlerce insanımızın yaralanmasına neden olmuşlardır. Kahraman halkımız genciyle yaşlısıyla birlik olmuş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın sokağa çıkın çağrısıyla sokağa dökülmüşler, hainleri canları pahasına püskürmüşlerdir. Devletimiz hainleri sonradan tek tek yakalayarak en ağır şekilde cezalandırılmıştır. İşte bütün bu nedenlerle 15 Temmuzu hem unutmayacağız hemde unutturmayacağız.”dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.